Fotogalerie: HTC One ve všech barvách včetně zlaté

16

Nafotili jsme pro vás vlajkovou loď výrobce HTC v celkem pěti barvách, včetně nové zlaté nebo černé barevné varianty. Zatímco samostatně jste si mohli některé barevné varianty prohlédnout samostatně, nyní vám přinášíme všechny pohromadě a vy můžete rozhodnout, která se výrobci nejvíce povedla.

Bude to odvážná modrá, dámská červená, nová zlatá nebo konzervativní černá či původní stříbrná? Která barevná varianta se nejvíce líbí vám?

Černá barva telefon opticky dost zeštíhluje a ze všech barev v ní vypadá HTC One nejmenší a hlavně nejužší. Zároveň ale není poznat, že je kovový a jde o nejnudnější variantu pro konzervativně laděné uživatele.

Původní stříbrná je elegantní stálice. Dobře vypadá a hned je jasné, že je telefon kovový.

Zlatá barevná varianta příjemně překvapila. Jde o decentní zlatou, která by mohl vyhovovat i konzervativněji laděným uživatelům. Je sice trochu sytější a tmavší, než například barva champagne u iPhonu 5S, ale stále nijak nekřičí.

Modrou a červenou barevnou variantu jste si na mobilenet.cz mohli prohlédnout už dříve. Jsou spíše tmavší a poměrně decentní, protože nejsou syté. Stále ale platí, že konzervativní uživatele spíše neosloví.

A všechny barvy pohromadě

A která barevná verze se líbí nejvíce vám? Mělo by HTC do svého portfolia ještě nějakou přidat?

Diskuze ke článku
adus
Mam stribrnej a jsem uplne spokojena:-)
Martin Both
Martin Both
Ten vzhled je fakt skvělý v té modré bych ho vyměnil za S4 hned :-)
Jirka
Mě se líbí nejvíce černá,protože ho odedneška mám.
Pavel
Chlap šáhne po černé.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze