Fitness náramek Honor Band 6 nabízí velký displej a řadu pokročilých funkcí

Fitness náramek Honor Band 6 nabízí velký displej a řadu pokročilých funkcí
Fotografie: hihonor

Tradiční český e-shop iSpace nabízí nový fitness náramek Honor Band 6. Velký 1,47palcový AMOLED displej, až 14denní výdrž baterie, monitorování kyslíku v krvi, celodennívsledování srdečního tepu, monitoring spánku – toto a mnohem více je nový smart náramek Honor Band 6. Pojďme se na něj podívat blíže...

Velký displej nabízí vizuální zážitek

1,47palcový AMOLED displej, který je větší než u běžných fitness náramků, vám umožní pohodlné ovládání a snadno na něj uvidíte. Jeho obrazovka je designována s úzkým zahnutím a můžeme konstatovat, že potěší i náročné uživatele.

Náramek měří kyslík v krvi. Srdeční tep může sledovat po celý den

Honor Band 6 nabízí monitorování hladiny kyslíku v krvi, která může být jednou z klíčových hodnot vypovídající o vašem zdraví. Málo kyslíku v krvi může způsobit únavu, nedostatek energie i ztrátu kapacity paměti. Přičemž dlouhodobý nedostatek kyslíku v krvi může mít vliv na správnou funkci mozku, srdce a dalších orgánů. Pro detekci hladiny kyslíku v krvi kombinuje Honor Band 6 optimalizovaný optický hardware a softwarové algoritmy.

Další z užitečných funkcí těchto smart hodinek je inteligentní 24hodinové sledování srdečního tepu. Díky celodennímu monitorování srdečního tepu (TruSeenTM 4.0) dokáže chytrý náramek detekovat abnormální srdeční frekvence a upozorňovat na ně.

Honor Band 6

Zde ještě dodejme, že fitness náramek není lékařským vybavením – výsledky měření jsou určeny pouze pro osobní referenci.

A to zdaleka není vše – aneb další skvělé funkce

Dalšími pokročilými funkcemi, kterými se Honor Band 6 může pochlubit, jsou monitoring spánku pro zlepšení jeho kvality, 10 profesionálních režimů cvičení, automatické rozpoznání druhu cvičení nebo pro ženy sledování menstruačního cyklu. Pojďme se na tyto funkce podívat podrobněji:

Algoritmus TruSleepTM umí přesně zaznamenávat dobu vašeho spánku a jeho jednotlivé fáze. Díky tomu vám tento náramek poskytne návrhy, co dělat, abyste si přes noc odpočinuli co nejvíce – a ráno byli plní energie.

Honor Band 6 vám nabízí široký výběr režimů cvičení, které vám pomohou sledovat vaše fyzické aktivity, včetně například běhu, chůze nebo jízdy na kole.

Fitness náramek disponuje také funkcí automatického rozpoznání druhu cvičení: Automaticky detekuje 6 sportovních aktivit, jako jsou běh, chůze, veslovací trenažér nebo eliptický trenažér. Přesně zaznamenává vaši momentální srdeční frekvenci a dá vám tak zpětnou vazbu během cvičení na základě daného cíle.

Honor Band 6 (na zařízeních s Androidem 5.0 a novějších) podporuje kalendář menstruačního cyklu, který ženám připomene důležitá nadcházející období.

Osobní trenér i skvělý společník

Tento (velmi) chytrý fitness náramek vám připomene vše potřebné – od příchozích zpráv až po denní program. Důležitými samozřejmostmi jsou přehrávání hudby, dálková spoušť fotoaparátu, vyhledání telefonu a další funkce, které vám zpříjemní den.

Akumulátor vydrží při běžném používání přibližně 14 dní na jedno nabití. Honor Band 6 je navíc vybaven magnetickým rychlonabíjením.

Pomyslnou třešničkou na dortu je to, že Honor Band 6 se designově povedl; tento náramek má zkrátka styl (posuďte sami). Navíc si jej si můžete vybrat ve třech elegantních barvách, které se hodí skutečně pro každou příležitost: Meteorite Black, Sandstone Grey a Coral Pink.

Parametry

  • Velký 1,47"AMOLED displej s 2,5D zakřiveným sklem
  • Rozlišení 194 x 368 bodů; 16,7 milionů barev
  • Nastavení automatického jasu
  • Výdrž akumulátoru 10 až 14 dní
  • Měření srdečního tepu
  • Senzor tepové frekvence TruSeen 4.0
  • Detekce saturace kyslíkem
  • Sledování stresu
  • Voděodolné do 5 ATM
  • Integrovaný akcelerometr a gyroskop
  • Silikonový řemínek
  • Design ve třech elegantních barvách

TIP: Slevová akce na zařízení HONOR

Na závěr pro vás máme zajímavý tip, a to květnové slevy na produkty Honor. Tyto slevy teď nabízí tradiční český e-shop iSpace: