Nexus 4 a 6 dostávají Android 5.0.1: přináší pouze menší opravy

16

Google se činil a na svých stránkách uveřejnil tovární obrazy Androidu 5.0.1 pro telefony Nexus 4 a 6. Nebude se jednat o žádnou velkou aktualizaci, ale spíše o opravy chyb a drobné úpravy.

Android Lollipop

TIP: Android 5.0 Lollipop: novinky a zkušenosti z používání (video)

Google začal pomalu vypouštět aktualizaci na Android 5.0.1 a první zařízení, která tento update dostanou, jsou Google Nexus 6 a překvapivě i Nexus 4. Jejich tovární obrazy jsou již dostupné na stránkách Googlu a celkem s podivem chybí mezičlánek v podobě Nexusu 5. Seznam změn zatím dostupný není, ale jak je zvykem, s největší pravděpodobností půjde pouze o malé opravy a lehké změny. Kdy se aktualizace dostane i na ostatní zařízení zatím není známé.

Zdroje: talkandroid.com

Diskuze ke článku
MAREK Mazdra
MAREK Mazdra
Docela mi štve na Androidu 5 že se nedá na zamkle obrazovce nastavit jiný druh hodin nebo úplně jiný widget jako to bylo na 4.4.4 to by měli opravit. Nebo to lze a jsem na to nepřišel kde to nastavit?
Hany
Hmm a já jsem ještě nedostal aktualizaci na svůj Nexus 7 (2012) a pořád jedu na KitKatu :D :D
Dominik Vondruška
Dominik Vondruška
Naposledy upraveno: 11. 12. 2014 14:46
No já ho na můj Google Nexus 7 2013 dostal včera v 22:00 :-D :-D . jinak android 5.0 jsem nedostal vůbec a rovnou mi to nabídlo aktualizaci na 5.0.1
votava
možná že se ptám mimo diskuzi , ale rád bych dostal odpověď . mám tablet nexus 7 s andr. 4.4.4. a nejde mi stahnout appka here beta z google plax ? píše to , že zařízení není kompaktibilní .
dík za trpělivost

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze