Exkluzivní McLaren edice OnePlus6T bude podporovat bleskurychlé nabíjení

aktualizováno
Exkluzivní McLaren edice OnePlus6T bude podporovat bleskurychlé nabíjení
  • U příležitosti pátého výročí společnosti OnePlus můžete vyhrát dárkový balíček
  • Specialitou bude velmi rychlé nabíjení
  • Událost, na které bude McLaren edice OnePlus6T představena, se bude konat 11. prosince

Aktualizováno 7. 12. 2018

OnePlus chystá speciální edici chytrého telefonu 6T, která ponese přídomek McLaren. Jak spolu souvisí rychlé vozy a mobilní telefon? Propojení hledejme právě ve zmíněné rychlosti. V případě telefonu však půjde o rychlost nabíjení. OnePlus 6T McLaren má disponovat 50W nabíjením, což je 2,5krát více, než má běžná varianta. Nabití celého telefonu by tak mělo trvat jen několik desítek minut.

Z ukázkového videa lze navíc vyčíst, že drobnou kosmetickou změnou projde i nabíjecí kabel. Změní barvu z červené na oranžovou a možná bude dokonce pletený. Speciální edice McLaren bude lákat nejen na svižné nabíjení, ale také na 256GB interní paměť nebo 10GB operační paměť.

Původní informace z 5. 12. 2018

Dříve představený telefon OnePlus 6T obdrží speciální edici McLaren. Společnost rozeslala pozvánky na na událost, kde k oznámení dojde a nutno dodat, že samotné pozvánky vypadají velmi stylově.

Událost se bude konat 11. prosince. McLaren edice OnePlus 6T obdrží hned 10 GB RAM a 256GB úložiště. Chybět nebude samozřejmě ani označení loga legendárního závodního týmu McLaren. Později v prosinci zase výrobce telefonů oslavuje pětileté výročí (17. prosince). K této příležitosti můžete společnosti OnePlus popřát a možná se stanete jedním ze šťastlivců, kteří vyhrají dárkový balíček.

Diskuze ke článku
htcjirka
htcjirka
Lepsi by byla podpora bezdratoveho nabijeni.
pitchooo
ta baterka si bude vyslovene mlaskat... takovy prdy do hlavy jak do ni potece tech 50W energie, to bude po roce mrtva... zrovna akorat, protoze na baterie je rocni zaruka.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze