OnePlus 6T v DxOMarku získalo stejné skóre jako Pixel 2 a překonalo OnePlus 6

6
OnePlus 6T v DxOMarku získalo stejné skóre jako Pixel 2 a překonalo OnePlus 6
  • Fotoaparát má mít skvělý autofocus, velmi dobrý dynamický rozsah i chvalitebnou úroveň detailů
  • Videa potěšila kvalitní stabilizací, skvělou barevností i rychlým ostřením

Odborníci z DxOMark se tentokrát podívali na zoubek OnePlus 6T, které se s výsledným skóre 98 bodů umístilo na stejné (desáté) příčce jako Google Pixel 2. O dva body tak navíc překonává OnePlus 6.

OnePlus 6T

Podle DxOMark má fotoaparát výtečné automatické ostření, velmi dobrý dynamický rozsah, chvalitebnou úroveň detailů i kvalitní bokeh efekt. OnePlus 6T navíc dosáhlo mírného zlepšení v dynamickém rozsahu oproti svému předchůdci OnePlus 6 a také bylo schopno zachytit o něco více detailů. Minusové body obdrželo za mírně vyšší úroveň šumu a ne úplně vyladěný HDR režim. Videa pak mají mít spolehlivý a rychlý autofocus, skvělou barevnost i dynamický rozsah a kvalitní stabilizaci. Na podrobné výsledky se můžete podívat sami na stránkách DxOMark .

Technické parametry OnePlus 6T 8 GB RAM

Kompletní specifikace
Konstrukce157,5 × 74,8 × 8,2 mm, 185 g, konstrukce: klasická, odolnost: ano
DisplejAMOLED, 6,4" (2 340 × 1 080 px)
Fotoaparát16 Mpx, LED dioda, autofocus, video: 3 840 × 2 410 px, 60 FPS
ChipsetQualcomm Snapdragon 845, CPU: 4×2,8 GHz + 4×1,7 GHz, GPU: Adreno 630
PaměťRAM: 8 GB, vnitřní paměť: 128 GB / 256 GB, paměťové karty: ne
Datové funkce5G: ?, LTE: 1 000 / 150 Mb/s, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth: 5.0, NFC: ano
Operační systémAndroid 9.0
Akumulátor3 700 mAh, bezdrátové nabíjení: ne, doba nabíjení: 1:14 hodin
Dostupnostlistopad 2018,
Diskuze ke článku
Carach
V době psaní komentáře už dxomark P3 zhodnotil, ale zklamání se stejně koná. Odmítnutí otestovat Night Sight, plus stejné hodnocení jako iPhone XR. Výsměch všem kdo mají zdravé oči.
Jakub Miakyš
Jakub Miakyš
Tu sa krasne odzrkadluje jedna z dalších nevôlí DXO Mark: Pixel 2 medzi tým dostal niekolko updatov, čitajúcich novú verziu Portrait mode (Adjust Portrait) z pixelu 3,
NightSight a Zoom - tieto dve sú obzvlášť dôležité pretože ich DXOmark priamo hodnotí a ovplyvňujú celkové skóre (ale aj portrait mode, dnes jeden z nadprirodzenejších, pričom Pixel 2 na DXO mark teste sú úplný hnoj a vôbec neodzrkadľujú bežnú prax) .
DXO mark takmer bez výnimky odzrkadľuje len schopnosti predprodukčných fotografických schopnosti. Keď už pre nič iné, tak aspoň pre toto si DXO mark nezaslúži byť braný ako nejaký benchmark.
Carach
Přesně tak. Dxomark ztratil veškerou kredibilitu odmítnutím hodnotit Pixel 3, čímž mi jen dokázal že body v hodnocení si může výrobce prakticky koupit. Navíc stejně bodové hodnocení jako Pixel 2? Naprostý nesmysl, i dnes Pixel 2 celkem hravě překonává i výše hodnocené modely které jsou klidně o rok novější.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze