E-ten představí model Glofiish V900 s příjmem televize

2

E-ten to myslí s příjmem digitální televize v mobilu opravdu vážně. Mezi 11. - 14. únorem totiž hodlá v Barceloně na akci Mobile World Congress představit novinku Glofiish V900, která bude podporovat příjem digitální televize DVB-H / DVB-T / T-DMB / DAB.

V Barceloně se každoročně od 11. do 14. února koná celosvětově proslulá akce s názvem 3GSM. Od letošního roku ji však pořadatelé přejmenovali na Mobile World Congress. Minulý rok zde například finská Nokia představila zajímavý model N77 s příjmem mobilní televize DVB-H. V tomto roce se dočkáme podobné novinky od E-tenu, která ponese název Glofiish V900. Ta bude podle informací podporovat příjem digitální televize standardu DVB-H, DVB-T, T-DMB a DAB. Chybět nebude ani teleskopická anténa. Přesvědčit se můžete na stránkách výrobce www.glofiish.com.

zdroj: mobile-review.com

Diskuze ke článku
Lofass
Jestli bude podporovat i standard DVB-T, tak to vypada docela lakave. S DVB-H to u nas rozhodne ruzove nevypada. Ale bude se vubec prodavat i u nas?
gadis
tak snad by mel jinak ja ho budu ted kupovat s kamosem v americe vyjde to hodne levne tu bude tak za 20tis a tam to vychazi ne 8:-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze