Dual SIM varianta LG G4 se na tuzemský trh prozatím nedostane

9

LG se ani moc nechlubilo, přesto je to tak. LG G4 bude existovat i ve verzi pro dvě SIM karty, což ocení nejeden mobilní maniak, který chce odčlenit pracovní život od toho osobního. LG G4 Dual SIM se začne prodávat hned v několika státech, mezi těmi prvními však Česká republika nefiguruje. Je to určitě škoda, svoje zájemce by si Dual SIM varianta bezesporu našla.

LG G4 je bezesporu skvělý a funkcemi nabitý smartphone, v současné době ho navíc začínáme testovat i u nás v redakci. Nabídne špičkový fotoaparát, který pořizuje krásné fotky i za zhoršených světelných podmínek, jediným menším ústupkem je pak použitý procesor, který současnou špičku nepředhání, alespoň co se různých benchmark testů týče. O to ale přece nejde, telefon je i tak špičkově rychlý, odladěný a navíc existuje i ve verzi s koženým zadním krytem.

LG G4

Novinkou je dostupnost Dual SIM varianty, jejíž oznámení se obešlo bez zbytečného povyku. U nás samozřejmě oprávněně, protože alespoň v první vlně se novinka na tuzemský trh bohužel nedostane. Těšit se mohou zákazníci z Hong Kongu, kde se novinka začne prodávat za zhruba 660 euro (18 000 Kč), zde novinka ponese označení LG G4 H818N. Velkou výhodou je také fakt, že Hongkongská verze LG G4 bude ve verzi s podporou LTE na obou SIM kartách. Dále bude existovat ještě verze LG G4 H818P, která se začne prodávat v Saúdské Arábii za 600 euro (16 430 Kč) a verze pro Thajsko pak ponese označení LG G4 H818P, zde bude novinka dostupná za 590 euro, respektive 16 150 Kč. Existovat bude také varianta pro Ukrajinu, zde ale zatím není známé ani označení, ani cena.

A proč se liší cena Dual SIM variant v Hong Kongu a dalších zemích? Možná proto, že na dalších trzích nebude novinka disponovat podporou LTE na obou SIM kartách, možná ale z úplně jiného důvodu. Chtěli byste Dual SIM variantu LG G4 také v České republice? A jaká by byla maximální částka, kterou byste za tuto verzi připlatili?

Technické parametry LG G4

Kompletní specifikace
Konstrukce148,9 × 76,1 × 9,8 mm, 155 g, konstrukce: klasická, odolnost: ne
DisplejTFT IPS, 5,5" (2 560 × 1 440 px)
Fotoaparát16 Mpx, LED dioda, autofocus, video: 3 840 × 2 410 px, 30 FPS
ChipsetQualcomm Snapdragon 808 MSM8992, CPU: 4×1,4 GHz + 2×1,6 GHz, GPU: Adreno 418
PaměťRAM: 3 GB, vnitřní paměť: 32 GB, paměťové karty: microSDXC
Datové funkce5G: ?, LTE: 450 / 50 Mb/s, Wi-Fi: 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth: 4.1, NFC: ano
Operační systémAndroid 6.0
Akumulátor3 000 mAh, bezdrátové nabíjení: ne, doba nabíjení: 2:17 hodin
Dostupnostkvěten 2015,

Zdroje: gsmarena.com

Diskuze ke článku
Pietor
Pekné ale škoda že se zde nebude prodávat.

To mi udělal radost Microsoft...
Zavolal jsem na linku, že bych měl zájem o 640 Dual LTE. Řekli mi že by mi to mohli sem poslat..
Zeptal jsem se na podmínky. Oni, že akorát musím zaplatit převodem 179 euro, ale že mi to přiveze UPS, a případnou reklamaci bych řešil přes Microsoft ČR. Řekli, že jim to můžu do 14 dnů vrátit... Tak jsem to vzal... :-)
PCKarlos
Toš to je jasné, že bysme v ČR uvítali také dualSIM variantu LG G4 :-)
ja
DualSIM jsou zbytecne, jenom zpomaluji telefon. Kdyby byly uzitecne, iphone by je davno mel.
mrtvá žížala
to je silny kafe doma strkat pod rypak dual sim a do evropy jak odpadek hodit single sim, toto v roce 2015 nechapu ale toho je daleko daleko vic, clovek zasne jak je nejen ta nase zemicka oprcavana, pred rokem sem cumel co jezdi v reichu za auta co se u nas nikdy neprodavala...zname automobilky, nezname modely. Ale ani nase firmy nejsou bez poskvrny... nedavno sem potkal z venku doazenou Felicii Kombi 1,6 z vyroby s klimou, posilovacem rizeni, okynka a zrcatka v elektrice. A to se vracime sakra do minulosti... inu na export slo jen to lepsi zjevne... Skutecne kdyz ne cela evropa tak aspon jeji cast je vzdy o neco ojebavana, elektroniku nevyjimaje.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze