Druhá generace Pixelů od Googlu se poodhaluje, jeden z nich povyroste

5
Druhá generace Pixelů od Googlu se poodhaluje, jeden z nich povyroste
  • Letošní nástupci prvních Pixelů budou opět dva, větší model však ještě povyroste
  • Ve výbavě se objeví Snapdragon 835 nebo 4GB operační paměť

Nejnovější informace se objevily kolem chystaných Pixelů druhé generace od Googlu. Známá jsou jejich kódová označení „Walleye“ a „Taimen“, přičemž první jmenovaný má být Pixel 2 a druhý Pixel 2 XL. Očekává se, že základní model bude disponovat 4,97palcovým Full HD displejem, tedy velmi podobným panelem, který má současný Pixel. Pod kapotou má tepat procesor Snapdragon 835, kterému bude nápomocna 64GB interní paměť. Slot pro paměťové karty neočekávejte, stejně tak 3,5mm jack. Jeho absenci má vynahradit USB-C a stereo reproduktory.

Větší model s názvem Pixel 2 XL má nabízet dokonce 5,99palcový OLED panel s Quad HD rozlišením, který má dodávat LG. Největší referenční telefon Googlu se tak vrátí k displeji s úhlopříčkou kolem 6 palců. Pod kapotou by měl být shodný procesor a zásadním rozdílem má být dvojnásobná, tedy 128GB interní paměť. Překvapivě na Pixelu 2 XL máme najít 3,5mm jack konektor. V případě fotoaparátu se skloňuje pouze jeden snímač na zadní straně. K představení obou telefonů má dojít tradičně na podzim, pravděpodobně v říjnu.

Zdroje: xda-developers.com, fonearena.com

Diskuze ke článku
pedes
Optimální byly founy od Huawei a LG - Nexus 6P a 5X. Každý si mohl vybrat dle parametrů i oblíbenosti výrobce. Design si určil google a šlo o kvalitní mašiny.
Dragereker
Tak odstránia jack a pridajú stereo? To nemohlo byť tak ako to má Sony, že má aj stereo a jack?
Douglass
Cena to opět zabije. Očesaný o jack k tomu. Původní nápad s Nexusy za dostupné ceny pro všechny úplně zabili. Jsou hovada. Není víc co dodat.
TB82-CZE
Pokud jsem to pochopil správně, tak menší Pixel 2 bude mít 64GB a větší Pixel 2 XL bude mít 128GB ... k tomu bez podpory SD karet.
No nevím, v kapacitě by se neměly dělat rozdíly a obávám se, že 64GB v dnešní době nebude mnohým stačit. Když k tomu přičtu vysoké ceny, tak mi z toho opět vychází dva neprodejní propadáci.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze