Další generace Pixelů od Googlu možná přijde o 3,5mm jack

18

Budoucnost je zřejmě bezdrátová, avšak přechodová fáze může být pro mnohé uživatele vcelku bolestivá. Objevily se spekulace, že dalším výrobcem, který se možná přikloní k odstranění jack konektoru, bude samotný Google.

Google Pixel
Google Pixel – srovnání Pixel a Pixel XL

V loňském roce nadělil Google věčný odpočinek řadě Nexus a představil referenční smartphony Pixel a Pixel XL. V obou případech jde o špičkově vybavené stroje, které pro Google vyrábí HTC. Letos bychom se měli dočkat další generace, která jistě přinese několik změn. Server 9to5Google přinesl s odvoláním na interní dokument Googlu informace o tom, že by další Pixely již nemusely nabízet 3,5mm jack konektor.

TIP! Recenze Google Pixel – Telefon dvou tváří

Po Motorole (Lenovu), Applu či HTC by se tak do této skupiny připojil i samotný Google. Prozatím není jasné, jak by výstup pro sluchátka Google řešil, ale zřejmě by jej zajišťoval USB-C konektor. V tuto chvíli se však jedná o informaci pocházející pouze z jednoho zdroje a není ji možné ověřit. Do představení případné další generace Pixelů rovněž zbývá minimálně půl roku.

Google Pixel – videopohled

Zdroje: 9to5google.com

Diskuze ke článku
Xwert Is
Xwert Is
Naposledy upraveno: 7. 3. 2017 21:24
Inak vôbec ma to netrápi nakoľko cena a dostupnosť tohto zariadenia je mizerná.
Akurát sa obávam že tento dementný trend bude čoraz častejšie badateľný na nových zariadeniach
Miroslav Hrach
Miroslav Hrach
Přesně, bych si Pixel klidně chtěl pořídit. Ale nemám na něj. :-\ Přece jen ten Amoled display může být šetrnější na oči. Mám Nexus 5X a trochu mě zněj bolej oči.
Řezňýk
Tak to místní fanboys nebudou mít kam strkat ty svoje pindíky...
Dave
Jsem rád že jsou tu firmy který mají rozum a jack zanechají.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze