Doplňte si ve hře Harry Potter: Hogwarts Mystery energii zdarma

5
Doplňte si ve hře Harry Potter: Hogwarts Mystery energii zdarma
  • Každých pár hodin si můžete ihned obnovit energii
  • Objevte 7 skrytých míst

Abyste mohli Harry Potter: Hogwarts Mystery hrát, potřebujete energii… a potřebujete jí hodně. Po chvíli vám však zcela jistě dojde a musíte počkat nebo si ji dokoupit. Další možností je jednou za několik hodin klepnout na skryté objekty ve hře.

Harry Potter: Hogwarts Mystery – Energie zdarma

Je jich 7 (v prvním ročníku jen 6). Klepněte na schodiště a vyrazte do východní věže, kde hned na začátku čeká prázdný obraz, po klepnutí získáte energii a objeví se na něm dívka. O patro níže mezi nebelvírskou kolejí a koupelnou prefektů najdete další obraz. Po klepnutí vás čeká energie a pomeranče navíc.

Západní přízemí pak skrývá hned dvě energie. Vedle vstupu do velké haly stačí rozsvítit pochodeň. Hned vedle vpravo si všimnete trojice soch. Po klepnutí si vymění zbraně a vy získáte další energii.

V podzemí se před kuchyní skrývá skřítek, kterého pošlete zpátky a další energie je vaše. Na školních pozemcích stačí ťuknout na klacek před Hagridovou chýší. Tesák ho odnese a vás čeká odměna. Pokud jste již ve druhém ročníku, ve východním přízemí vás čekají ještě rozházené knížky vedle knihovny. Srovnejte je a energie zdarma je vaše.

Není jasné, jak dlouho se tyto akce obnovují, ale každá trvá jinak dlouho a pár hodin si počkáte. Čas od času se ovšem tato místa vyplatí navštívit a energii navíc využít.

Stáhnout Harry Potter: Hogwarts Mystery

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Josef Vácha
Josef Vácha
Články o Pokémon Go jsem ještě chápal, to byla na mobilních zařízeních poměrně revoluční hra, ale tohle? Vždyť i vaše vlastní recenze potvrzuje, jak je ta hra špatná a pouze se snaží vydělat na mikrotransakcích! Chápu, že to bude že strany hráčů této hry poměrně vyhledávané téma a vy musíte taky něco vydělávat na reklamách, ale aspoň to necpěte na hlavní stranu webu a lidem do notifikací!
jurgo
na hovno hra hosry nes minecrfat
Anna Nová
Ve východní věži je ještě pod žebříkem Peeves, ten taky dává energii.
další tip na energii
V prvním ročníku lze ještě získat energii zahnáním Protivy - také ve východní věži dále za točitým schodištěm. ;)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze