Dočkáme se premiéry Xiaomi Mi MIX 4 s kamerkou pod displejem během veletrhu CES?

5
Dočkáme se premiéry Xiaomi Mi MIX 4 s kamerkou pod displejem během veletrhu CES?
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • K představení by mělo dojít 10. ledna v Las Vegas
  • Xiaomi Mi MIX 4 by mohl být prvním smartphonem od Xiaomi s integrovanou selfie kamerkou přímo pod obrazovku

Tajemné Xiaomi Mi MIX 4, které bylo ještě před pár měsíci považováno za „mrtvé“, se nakonec údajně přeci jen dostane na trh, přičemž k odhalení by mohlo dojít již za měsíc. Brand manager Xiaomi, Edward Bishop, se ostatně v minulosti nechal slyšet, že příchod Mi MIX 4 na trh nikdy nevyloučil.

Podle posledních informací pocházejících z ithome.com by k odhalení mělo dojít 10. ledna během veletrhu CES (Consumer Electronics Show) v Las Vegas. Sloganem tohoto veletrhu je „Only for innovations“ a stejná věta se objevila i v materiálech Xiaomi. Po úpravě obrázku, respektive zvýšením světelnosti, si lze nahoře všimnout slova „MIX“.

Xiaomi Mi MIX 4

Xiaomi Mi MIX 4 by mohl být zároveň prvním smartphonem čínského výrobce se selfie kamerkou přímo pod obrazovkou. Podle databáze GeekBench 5 nasbíral Mi MIX 4 728 bodů v single-core disciplíně a 2 776 bodů v multi-core testu. Testovaný vzorek disponuje 6 GB operační paměti a běží na Androidu 9 Pie. Výkonově je na tom tak v podstatě stejně jako Xiaomi Mi 9. Na základě těchto informací lze usuzovat, že se i v Mi MIX 4 objeví Snapdragon 855.

Diskuze ke článku
Carda Carda
Carda Carda
Jestli tam dají SD855, tak je to mrtvý mix.
MD
SD855 má výkon minimálně na další tři roky. Dnes se nezadýchá ani 835
1119606220061.AR
MARCEL RŮŽČKA 1119 606220061

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze