Dobrá zpráva pro majitele Lumií, podporují až 128GB microSD karty

31

Během letošního veletrhu MWC 2014 anoncoval SanDisc novou microSDXC kartu s kapacitou 128 GB. Jedním ze smartphonů, který si s paměťovou kartou s takto vysokou kapacitou bez problémů poradí je i nová Nokia Lumia 1520, která jinak sama o sobě nabízí interní paměť 32 GB. S takto velkou paměťovou kartou vám však místo jen tak nedojde.

Informace, které zveřejnil na fóru Windows Phone Central uživatel s nickem NoRomBasic ukazují, že si Lumia 1520 s kartou bez problémů poradí a neobjevují se žádné problémy s výkonem. Ba právě naopak. Tvrdí, že karta je o 20 procent rychlejší než SanDisk Ultra microSDXC 64GB.

TIP: Recenze Nokia Lumia 1520 – Největší Finka s ultimátní výbavou

České uživatele nicméně nepotěší zpráva, že by karta SanDisk Ultra 128 GB microSDXC měla být zprvu exkluzivně k dostání pouze přes Amazon a americký řetězec BestBuy. Karta by se měla prodávat za 200 dolarů (cca 3 939 Kč bez DPH), ale Amazon ji nabízí za 119,99 dolarů (cca 2 363 Kč bez DPH).

Zdroje: mynokiablog.com, forums.wpcentral.com

Diskuze ke článku
xxxx
a bude fungovat i se staršímu lumiemi jako 820 920 620 atd.?
Xzeit
škoda že Lumia 1020 nemá slot pro karty, hned bych do ní šel!
Kewl
Vždy, když čtu o požadavcích některých uživatelů na paměťový prostor v mobilu, tak si vzpomenu, jak obdivuji ty lidi, co si do telefonu nahrají bluray rip nějakého filmu a pak ho sledují během 20 minutové cesty kodrcavým autobusem na metro (mluvím o lidech, které skutečně potkávám v MHD, ne o uživatelích SD karet obecně). Já bych z toho filmu nic neměl.
Jaroslav Hlbocký
Jaroslav Hlbocký
A kam ju tak asi zastrčí človek pri TOP mobiloch Lumia ?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze