Virtuální operátor Relax Mobil láká na levná data a volání za 1,50 Kč

93

Řady virtuálních operátorů na českém trhu včera rozšířil Relax Mobil, který cílí na zákazníky požadující volání za nízké ceny a levná data. Ve své nabídce má jediný paušál s voláním a SMS za 1,50 Kč a proti ostatním operátorům výrazně zjednodušil i datovou nabídku. Nemá žádné balíčky, ale za každý MB si účtuje 0,50 Kč.

Operátor Relax Mobil je součástí silné nadnárodní skupiny BEI Multimedia Interactive, která provozuje mezinárodní centra sdílených služeb. Stejně jako 99mobile, GoMobile, ha-loo využívá služby velkoobchodního virtuálního operátora GTS Czech a běží tedy v síti T-Mobile.

To, že Relax Mobil funguje pod GTS Czech má, stejně jako u ostatních podobných operátorů, svá specifika. GTS vyžaduje pravidelný měsíční poplatek za vedení, což se Relax Mobil rozhodl vyřešit lépe než například ha-loo, který má poplatek za vedení na předplacence, a nabídl pouze jediný paušál.

Za paušál nazvaný Super tarif 1,50 zaplatíte měsíčně baťovskou cenu 49,90 Kč. Pro prvních tisíc zákazníků si nicméně Relax Mobil připravil promo akci, kdy jim odpustí paušál na celý rok zdarma.

Jak již napovídá jeho název, nabízí volání do všech sítí za 1,50 Kč za minutu. První minuta se přitom účtuje celá a ostatní jsou již účtovány po sekundě. Za poslání SMS zaplatíte stejně za minutu hovoru tedy 1,50. Jedna MMS vás pak vyjde na rovných 5 korun.

název tarifu měsíční paušál volání SMS MMS data
Super tarif 1,50 49,90 Kč 1,50 Kč/min 1,50 Kč 5,00 Kč 0,50 Kč/MB

Zajímavá je nabídka Relax Mobil v oblasti mobilních dat. Operátor nasadil poměrně příznivou cenu 0,50 Kč za 1 MB. V rámci maximálních zjednodušení své nabídky také zcela odboural datové balíčky, které mají ostatní operátoři. Zaplatíte tedy pouze data, které spotřebujete, což by bylo ovšem bylo ještě férovější nabídka, kdyby, stejně jako ha-loo, neúčtoval data po celých megabajtech. Nicméně v ceníku se u ceny dat skrývá jedna příjemná podmínka. Ať již stáhnete za měsíc kolik chcete dat dat, tak zaplatíte maximálně 150 Kč za měsíc.

Co se týče dalších poplatků, tak za volání na infolinku si Relax Mobil účtuje jako za běžný hovor 1,50 Kč za minutu. Za zaslání tištěné faktury zákazník zaplatí 49 Kč. Ztráta SIM ho přijde na rovných 100 Kč a blokace služeb na 500 Kč. Pokud byste měli zájem o zlaté číslo, tak si připravte rovné dva tisíce. Za přenos čísla neplatíte nic.

Zdroje: relaxmobil.cz

Diskuze ke článku
Redmarx
" data 0,50 Kč/MB" - tomu mam rozumet tak, ze mi aplikace stahne 10kB dat, napriklad pocasi a odpoji se, zaplatim 0,50Kc, potom za hodinu spustim prohlizec, stahnu 2,1MB a zaplatim 1,5Kc?
Jenula33
S tím účtováním dat je to stejný ojeb jako u Twist on-line :(
Tobi
Stále vede Mobil.cz , žádný měsíční poplatek a data 200mb za dobití zdama vystačí :-)
Dachno
U Vodavonu za 10 GB platim 640 kč, a u Relax za 10 GB bych daval 5000 kč!! Hezky. Jsou to šmejdi. Na Ukrajine v Rusku po dobiti 75 kč mam 1000 minut volani do vlastni sitě.A to u všech operatoru co tam jsou. Tady v Čechach platim za paušal měsičně 875 kč. 875 kč na Ukrajině ne provolam ani za rok :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze