6" Samsung Galaxy C9 dorazí již 21. října (aktualizováno)

Zástup velkých mobilů, kterým se často říká tabletofony, by opět mohl rozšířit Samsung se svou řadou Galaxy C. Nejvýše postavený model nesoucí označení C9 by totiž měl nabídnout displej s úhlopříčkou 5,7 palců. Nově známe již i datum oficiálního představení, to proběhne 21. října.

Aktualizováno 18. 10. 2016

Po zhruba 2 měsících od původních informací se o novém Galaxy C9 dozvídáme to nejdůležitější, a to datum oficiálního představení. To dle všeho proběhne již 21. října, tedy za 3 dny. Novinka nabídne procesor Snapdragon 652, 6 GB RAM a 64 GB interní paměti, od posledně nám také povyrostla úhlopříčka displeje, a to na 6 palců (Full HD rozlišení a technologie Super AMOLED). Zaujmout by měly i fotoaparáty, oba totiž nabídnou rozlišení 16 Mpx. Baterie má kapacitu 4 000 mAh. Více se dozvíme již brzy.

Původní informace z 22. 8. 2016

Samsung Galaxy C5
Samsung Galaxy C5 se zřejmě dočká dalšího kolegy

Řada telefonů Galaxy C je prozatím určena pro čínský trh a doposud jsme se setkali již se dvěma modely – Galaxy C5 a Galaxy C7. Dle indické společnosti Zauba, která má na starost import a export zboží je v přípravě další model, který celou řadu zaštítí. Dle dostupných informací by měl nabídnout 5,7palcový displej, což je mimochodem shodná úhlopříčka jako u modelu C7. Očekává se však přeci jen lepší výbava.

TIP! Samsung rozeslal pozvánky na 31. srpna. Těšte se na nové hodinky

Samsung Galaxy C9

Konkrétnější informace však v tuto chvíli chybí a my se můžeme podívat pouze na odhadovanou cenu, která se má pohybovat kolem 7 000 Kč s daní. Dostupnost na evropském či přímo českém trhu je nicméně spíše méně pravděpodobná.

Zdroje: zauba.com, sammobile.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Tomáš Vrábel
Tomáš Vrábel
iphone dizajn ? -_- A3/A5 vyzeraju fantasticky aj ked sa tiež bližia dizajnom k applu ale toto je čisto, žiaden hate :)
luky
5,7'' „A není to málo, Antone Samsungoviči?” Kdybych nebyl psychicky odolný, tak by čekání na menší Android mobil střední třídy za rozumnou cenu bylo na zbláznění.
Martin
Aby jim to zase nehořelo

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze