Další iPhony nabídnou větší základní paměť, tvrdí WSJ

14

Nároky aplikací, ale i multimediálních souborů se každým rokem zvětšují. Ruku v ruce s tím i potřeby úložného prostoru v našich telefonech. Pozitivní informací by tak mohlo být, že Apple konečně pustí 16GB úložiště jako základní volbu.

iPhone

Všechny dnešní iPhony jsou ve své základní verzi vybaveny pamětí o velikosti 16 GB. Platí to pro modely 6s, 6s Plus i malý iPhone SE. Kdo má větší nároky, může sáhnout po verzích s větším úložištěm. Jenže ty jsou rázem mnohem dražší. Samozřejmě je zde stále možnost využívat nějaké cloudové úložiště, avšak se současnými datovými limity to úplně snadné není. Proto jistě potěší zpráva, se kterou přichází deník The Wall Street Journal. Ve své zprávě uvádí, že budoucí iPhony už jako základní paměť nabídnou 32 GB, tedy současný dvojnásobek.

TIP! iPhone 7 nemá mít 3,5mm jack. Už se vyrábí sluchátka pro lightning

Navýšení úložného prostoru rozhodně kvitujeme. Navzdory tomu, že 16 GB jistě mnoha uživatelům stačí. U nového smartphonu za obvykle 20 tisíc korun je jednoduše 16GB úložiště málo. The Wall Street Journal dále doplňuje, že dojde k navýšení i dalších paměťových verzí nových iPhonů. Kromě 32GB varianty si tak budete moci zvolit 128GB a 256GB.

Zdroje: wsj.com, fonearena.com

Diskuze ke článku
Jirka.S
Opravdu věříte že 32gb bude za cenu 16gb? Ale notak, věští naivitu jsem neviděl. Ani bych se nedivil kdyby Apple o maličko ještě zdražil, ale určitě nebude nabízet 32gb za cenu 16gb hhhh
Xwert Is
Xwert Is
Milé že si to všimli.
Ešte by si mohli všimnúť aj výdrž a potom by to bol použiteľný mobil.
Johny
Větší hřích je 1750mah baterie ... 6 6s 16gb nepotěši ale lovit powerbanku ve 15h to nasere ...
Lukáš
No, že by konečně i Apple zvýšil základní paměť u tak drahého zařízení... už to asi déle natahovat nejde. Apple se snaží osazovat své přístroje co nejdéle stejnými komponenty pokud to jen trochu lze. Displej, velikost paměti ram i té vnitřní, fotoaparát, touch id atd., vše se snaží nenavyšovat a ždímat zákazníky na starých technologiích za přemrštěnou cenu. Skoro se chci zeptat kdepak to asi Apple ošulí, když zvedne základní kapacitu, s cenou nahoru už moc nemůže. No spíš jsem zvědavý celkově na nový iphone jestli to bude poprvé v historii kdy nepřinese nový design a bude to pouze vylepšený 6S. Jsem zvědavý co do něj nacpou, protože 6S už dnes na většinu vlajkových lodí hodně ztrácí a na ty budoucí by pouhé vylepšení nestačilo už vůbec. Měl jsem iphony 4, 4S, 5S, 6 a jestli mě na nich něco vadilo tak slabá výdrž, s tak malou kapacitou dokážou divy, ale konkurence s mnohem nabušenějšími telefony vydrží ještě déle.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze