Čtenáři testují telefony, startuje náš #LumiaMegaTest

16

Celou dobu testujeme mobily my. A co si naši práci zkusit? Ve spolupráci s českým Microsoftem spouštíme projekt #LumiaMegaTest, kdy naši čtenáři a fanoušci po dobu 2 týdnů testují vylosované telefony řady Lumia, od nejnižšího modelu 530, až po nejvyšší 930 a o své dojmy se podělí s ostatními čtenáři.

Našim čtenářům a fanouškům mobilenet.cz a Microsoftu na sociálních sítích jsme rozdali celkem 7 telefonů Lumia s příslušenstvím, které budou následující 2 týdny používat a hodnotit, jak si v jednotlivých disciplínách telefony vedou, co se jim líbí nebo co by případně na telefonech od Microsoftu nebo systému Windows Phone 8.1 změnili. Odhalíme tak, jak telefony používají samotní uživatelé.

#LumiaMegaTest

Účastníci #LumiaMegaTest si telefony vylosovali a nikdo tak dopředu nevěděl, zda u něj skončí základní Lumia 530 nebo například nejvyšší Lumia 930. Testu se zúčastní konkrétně tyto telefony.

Každý den jiné téma

Testeři #LumiaMegaTest budou s tímto hashtagem publikovat nejen své dojmy na Twitteru, ale každý den najdete jejich stručné dojmy i v článku na mobilenet.cz. Nejnovější tweety najdete i v tomto článku nebo po dobu 10 dnů v pravém sloupci na mobilenet.cz.

Jaká témata testery čekají? Každý den mají testeři za úkol zkoumat jinou oblast telefonu nebo systému a napsat rovněž své hodnocení. Těšit se můžete na celkem 10 témat zahrnující situace jako přechod na nový Windows Phone z jiného telefonu, testeři zhodnotí i ergonomii, výdrž baterie, fotoaparát, navigační funkce, aplikace a mnoho dalšího. Každý den se budete moci po dobu 10 dnů na mobilenet.cz setkat s jedním článkem na dané téma.

Testeři #LumiaMegaTest

Jakub Smolík

#LumiaMegaTest

Jmenuji se Jakub, jsem z Prahy a Nokia je můj životní fenomén. Je to součást mého každodenního života. Pracuji v tiskárně a když mě potkáte na ulici tak se zrcadlovkou nebo telefonem v ruce.

Vylosovaný telefon: Lumia 730

Jan Vidim

#LumiaMegaTest

V prosinci mi bude 16 let, narodil jsem se v Praze a nyní bydlím v Roztokách u Prahy. Studuji Gymnázium Arabská v Praze prvním rokem. Hraji závodně lední hokej. K telefonům jsem se dostal tak před rokem a půl, když jsem si vybíral nový mobil. Začetl jsem do mobilních blogů, to mě začalo bavit a baví doteď.

Vylosovaný telefon: Lumia 830

Janda Tangelmayer

#LumiaMegaTest

Je mi 24 let, pocházím z Trutnova. Jsem otec 15měsíční holčičky a manžel. Pracuji jako finanční poradce pro společnost Fincentrum. O mobilní technologie se zajímám poslední 3 roky. Přivedla mě k tomu moje první Nokie Lumie 800 a představení tabletu Surface. No a co mě baví? Baví mě moje rodina, práce, kolo, běhání, kondiční box, náš Ford Mondeo a Lumia 735 a 925, které mi teď dělají společnost.

Vylosovaný telefon: Lumia 735

Josef Kubeš

#LumiaMegaTest

Jmenuji se Pepa Kubeš, je mi 23 let, studuji Dopravní fakultu Jana Pernera v Pardubicích, jsem z Vysočiny a pracuji u Českých drah prozatím jako vlakvedoucí a železnice je zároveň jeden z mých zájmů. O telefony se zajímám zhruba od roku 2005, kdy jsem dostal svůj první smartphone – Nokii 3230.

Vylosovaný telefon: Lumia 530

Marie Kozlovská

#LumiaMegaTest

Pocházím z Jindřichova Hradce, kde navštěvuji 3. ročník gymnázia. Mezi mé největší vášně patří bezmotorové létání a život na letišti nejen s oblibou žiji, ale i dokumentuji, hlavně do fotek. Mimo to aktivně sportuji. Technika mě fascinuje odjakživa, ráda ji objevuji a zkoumám. Jako žena (a blondýna) oceňuji na zařízeních hlavně krásu a přístupnost.

Vylosovaný telefon: Lumia 630

Vojtěch Balcárek

#LumiaMegaTest

Jsem Student Fakulty strojní na ČVUT (2. ročník). Narodil jsem se v Ústí nad Labem a žiji v Praze/Ústí n. L. Rád jezdím na kole (MTB), hraju basketball občas zavítám na lov keší (Geocaching). Vztah k mobilům a technice jednoznačně kladný, ale za experta se rozhodně nepovažuji.

Vylosovaný telefon: Lumia 635

Zdeněk Marek

#LumiaMegaTest

Jmenuji se Zdeněk, jsem z Vrchlabí a je mi 24 let. Finská Nokia a nyní už Microsoft pro mne je odjakživa jedničkou ve světě mobilů. Mezi mé největší zájmy patří mobilní a AV technologie, poslech a produkce taneční hudby.

Vylosovaný telefon: Lumia 930

Diskuze ke článku
Jab
Můžete tak objevit nové schopné redaktory. Což však obnáší i nutnost velmi dobře se orientovat v technických parametrech telefonů a osvojit si kritické myšlení (a to i když telefony dodal Microsoft a WP je třebas oblíbeným systémem) či naopak umět shrnout výhody. Pokud by byl výsledek jen jízdou nadšených frýkulínů, tak má kampaň smysl pro Microsoft a nikoliv pro vás.
?
Nebo trebas jednotliva temata Mobilecastu prokladat kratkymi lesbickymi videjky (vzdy nejaky pribeh, aby lidi cekali jak to dopadne), by vubec nebylo spatne. Trebas 1 minutu mobilni tema - 5 min. video - 1 min. tema - 10. video, atd :-)
Pultzner, Pospisil
Panove prosim, rozpustte ten Vas pansky klub v Mobilecastu a dejte tam Maju Kozlovskou. Jako historicky prvni zenu a hned budete na jinem levlu.
Trebas na stridacku Martin -Maja, Honza-Maja atd.

Vy dva uz se pomalu zajidate, i kdyz Mobilecast je dobry, ale uz to zacina byt s Vami trochu nuda
aloha
MARY JE MOC SYMPAŤANDA ;) :*

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze