Čtečka Google Reader k 1. červenci 2013 končí

5

Google poměrně nečekaně oznámil, že se chystá ukončit svoji službu Google Reader. Její vypnutí by mělo nastat první prázdninový den.

Dnešní zpráva o vypnutí Google Readeru způsobila na internetu nemalý poprask. Všem uživatelům Google Readeru se stanovisko Googlu službu k 1. červenci 2013 vypnout samozřejmě vůbec nelíbí. Okamžitě tak začaly vznikat internetové petice, pod které se již podepsaly desetitisíce uživatelů, kteří požadují zachování služby.

Toto okno přivítalo většinu uživatelů Google Readeru

Zdá se však, že Google petice nebude brát v potaz a za svým rozhodnutím si pevně stojí. Co jej k tomu vlastně vedlo? Sám Googlu svůj krok odůvodnil neustále klesajícím počtem uživatelů této služby. Do 1. července je ještě poměrně dlouhá doba a šance, že Google své rozhodnutí přehodnotí tu tedy je. Využíváte pravidelně čtečku RSS od Googlu nebo jste již přešli na alternativní aplikaci?

Zdroje: slashgear.com

Diskuze ke článku
Petr
Nastesti je zde Skimr - http://www.skimr.co
Aaron
Ja vyuzivam pravidelne kazdy den. Vyhovuje mi jednak webove rozhrani a jednak moznost aplikace v mobilu. Bude to skoda, pokud to vazne odstavi...
Crozz
pro mě naprostá tragédie pokuď nebude adekvátní náhrada :-(
Kreo
Asi unika zisk z reklam, tak je treba donutit lidi chodit na web :) Ale jak pise Petr, nahrad je vice, takze to je jen krok k nasrani uzivatelu, kteri to pouzivaji :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze