Corning potvrzuje: Samsung Galaxy S III má Gorila Glass 2

2

Podle nejnovějších informací jsou spekulace, nějakou dobu bloudící po internetu, zcela pravdivé. Vlajková loď Samsungu, model Galaxy S III, má na přední straně opravdu další generaci odolného skla Gorilla Glass 2, která nabízí ještě větší odolnost vůči škrábancům, úderům různých předmětů i pádům.

Zajímavé je, že tento fakt nebyl zmíněn na tiskové konferenci v Londýně, které jsme se účastnili. Potvrzení se nám dostává až nyní, a to od samotné společnosti Corning. Galaxy S III se tak posouvá v bitvě odolných smartphonů o něco výše, jelikož ve své třídě nabízí podobnou ochranu zatím jako jediný. Corning vydal také oficiální prohlášení:

TIP: Přečtěte si také naše preview na model Galaxy S III a dojmy z akce.

„S radostí zákazníkům nabízíme eleganci a styl nového Galaxy S III s využitím Gorilla Glass 2. Nové sklo Gorilla Glass 2 je ideálním řešením pro vysoce kvalitní smartphony Samsungu a nabízí nejen lepší rozpoznání doteku, ale především odolnost vůči poškození, které uživatelé od drahých modelů očekávají.“

Zákazníci tak mají zase o jeden důvod více, proč si nový Galaxy S III pořídit. Kromě větší odolnosti se totiž mohou těšit na lepší světelnou propustnost, menší tloušťku ochranného skla a lepší citlivost na doteky prstů.

Zdroje: slashgear.com

Diskuze ke článku
petr1389
Pokud vím, tak HTC One X má taky Gorila Glass 2. Nebo to tak není?
Michal
Ano, při představení htc one x to bylo určitě zmíněno.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze