Coca-Cola a O2 rozdávají kredit: jaké jsou podmínky?

13

Zákazníci O2 najdou od července do září v každé 0,5 litrové lahvi Coca-Coly 25 Kč kredit. Pro jeho získání se stačí zaregistrovat na 25kredit.cz nebo skrze mobilní web či aplikaci a vyplnit kód z pod víčka. Majitelům předplacenek bude kredit automaticky připsán na jejich SIM karty, ostatní mají možnost požádat o zaslání nové O2 karty nebo kredit někomu darovat.

O2 logo

Tip: přečtěte si také článek - O2 v červnu: Samsung Galaxy S III, ale pouze jedna sleva

" Jsme rádi, že toto léto můžeme mladým přinést nejen osvěžení, ale i kredit na volání s přáteli. Navíc máme připraveno několik dalších příjemných překvapení. Jedním z nich je zdvojnásobení kreditu pomocí aplikace rozšířené reality na vybraných místech," říká k letní kampani Daniela Paličková, PR manažerka společnosti Coca-Cola pro Českou republiku a Slovensko.

Čtěte také - O2 má nové tarify Chytrý NEON: integrují internet i neomezené SMS

Na jedno telefonní číslo lze po dobu trvání kampaně uplatnit až 100 kódů. Získaný kredit lze zdvojnásobit prostřednictvím unikátní aplikace rozšířené reality "25kredit", která bude zdarma ke stažení z obchodů Google Play i Apple App Store. S pomocí aplikace budou uživatelé chytrých telefonů "lovit" na vybraných místech virtuální kachničky, a tím si zdvojnásobovat získaný kredit. Kachničky se budou ukrývat na více než 600 místech po celé České republice, ať už v zajímavých turistických lokalitách nebo na prodejních místech Coca-Cola a v prodejnách O2. Nejbližší místa, kde si lze zdvojnásobit kredit, uvidí zákazníci přímo v mobilní aplikaci "25kredit" .

Každý účastník akce může získat kredit ve výši až 5000 korun. Celkem bude v kampani rozdáno 20 milionů korun.

Diskuze ke článku
aaa
Pozor kredit je pripsan jako bonusovy.Nelze posilat premium sms
Štěpka
Je divné, že soutěž končí posledního září a kód nemohu zadat už 14 dní před ukončením, protože soutěž je uzavřena
Robb
Přesně, soutěž končí 30.9. a kód již zadat nejde..Jak je to možné?
Tony
Jak je možné že nejdou zadat kody,když soutěž končí 30.9.Jeto pěknej podraz odtěch podrazáku

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze