Circle to Search se dostává na Honory. První jde na řadu skládačka

1
Circle to Search se dostává na Honory. První jde na řadu skládačka
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Již dnes se funkce objeví na modelu Magic V3
  • Ještě letos se přidá Honor 200 a 200 Pro

Velkou novinkou v letošním roce je umělá inteligence. Jedna z konkrétních funkcí se jmenuje Circle to Search. Zdánlivě může připomínat starší Google Lens, ovšem vylepšení spočívá v tom, vyhledávat lze kdekoliv v rámci telefonu a toho, co se zobrazí na displeji. Circle to Search tak není vázána na jakoukoliv aplikaci a pouhým zakroužkováním (kdekoliv, třeba na Instagramu, ale i v jiné aplikaci) lze nechat Google vyhledat relevantní výsledky.

Honor

Zatímco doposud byla funkce převážně k dispozici jen v Pixelech a telefonech Samsung, nově se přidává i Honor. Ten oznámil, že již dnes 10. října 2024 se funkce objeví na vrcholném modelu Magic V3, což je skvěle vybavený skládačka s velice tenkou konstrukcí. Nezůstane naštěstí jen u jednoho mobilu. Ještě do konce roku se Circle to Search dostane také na Honor 200 a Honor 200 Pro.

„Pokroky v AI mění způsob, jakým pracujeme, učíme se, nakupujeme, tvoříme a používáme naše zařízení. Ať už potřebujete pomoc s překladem, domácími úkoly nebo se prostě chcete dozvědět více o obrázku, který vás zaujal na sociálních sítích, chytré telefony se staly zdrojem pro vyhledávání informací,“ řekl George Zhao, generální ředitel společnosti Honor a dodal: „Jako technologická značka zaměřená na člověka je HONOR odhodlán přinášet výhody umělé inteligence všem. Díky naší úzké spolupráci se společností Google a díky zavedení funkce Circle to Search ne do jedné, ale hned do dvou našich oblíbených řad chytrých telefonů je nyní možné odemknout svět informací a přinášet lidem zcela novou úroveň pohodlí v běžném životě.

tisková zpráva
Diskuze ke článku
Ben Ben
Ben Ben
Super. Po Xiaomi další. Už aby to bylo všude.

Je to super funkce. To kroužkování paradoxně moc nepoužívám. Nejvíc používám právě ten automatický překlad. Kde to přeloží i text z obrázku a podobně. A další super věc je, že člověk může kopírovat okamžitě text třeba taky z těch obrázků. Například, když vám někdo pošle fotku faktury a podobně.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze