Unikají další fotografie Honoru V8 (2× aktualizováno)

7

Oblíbená značka Honor, která spadá přímo pod čínský Huawei, chystá na květen patrně velmi zajímavou novinku. Prozatím je potvrzeno pouze to, že se na zadní straně dočkáme duálního fotoaparátu.

Aktualizováno 9. 5. 2016

Pouhý den by měl zbývat do oficiálního představení telefonu a máme tu tak možná poslední dávku úniků. Ta obsahuje dvě fotografie, které odhalují zadní stranu. Vidíme tak opět duální fotoaparát, který by měl dokonce zvládat pořídit 360° fotografie, jak dokazuje ukázka níže.

Honor V8

Aktualizováno 25. 4. 2016

Po několika dnech se objevily podrobnější informace o chystaném Honoru V8. Existovat by měl ve dvou variantách. Ta základní nabídne 5,7palcový Full HD displej či osmijádrový procesor s taktem 2,3 GHz, kterému bude sekundovat 4GB operační paměť. Známé jsou též rozměry, které činí 157 × 77,6 × 7,75 milimetrů a 170gramová hmotnost. Baterie má poskytnou kapacitu 3 400 mAh. Interní úložiště pojme 32GB dat a nasazen bude operační systém Android 6.0 Marshmallow.

Honor V8
Honor V8

Vylepšená varianta má mít výbavu do značné míry stejnou, ale například displej již nabídne Quad HD rozlišení a procesor bude taktován na 2,5 GHz. Třetí a poslední změnou má být dvojnásobná interní paměť. Honor V8 bude dostupný ve zlaté, stříbrné a růžovo-zlaté barevné variantě, přičemž k oficiální premiéře očekávané novinky s duálním fotoaparátem má dojít 10. května.

Původní informace z 21. 4. 2016

Na čínské sociální síti Weibo se objevil animovaný teaser, který láká na představení nového modelu pod značkou Honor, Ta přímo spadá pod Huawei a nelze se tak příliš divit, že se i do nového Honoru dostane duální fotoaparát po vzoru Huawei P9. Tentokrát však na fotoaparátu patrně nebude spolupracovat německá společnost Leica.

TIP! Fotí lépe Huawei P9, nebo Samsung Galaxy S7? Zde je verdikt

Honor V8

Bohužel více informací výrobce neodtajnil, nicméně se spekuluje, že fotoaparát na zadní straně nabídne 12megapixelové rozlišení. Existovat by měly také dvě verze lišící se typem procesoru, kdy bude nasazen jak Snapdragon tak Kirin. V případě operační paměti máme očekávat pravděpodobně 3 GB. Moudřejší budeme rozhodně 10. května, kdy má dojít k oficiálnímu představení.

Zdroje: weibo.com, phonearena.com, timesnews.co, shouji.tenaa.com, news.mydrivers.com

Diskuze ke článku
MKLL
Tentokrát však na fotoaparátu patrně nebude spolupracovat rakouská?? společnost Leica.
Není Leica německá společnost ?
Standa
S tou velikostí 5,7 palce si to můžou strčit do prdele. Ale myslím že díky ty velikosti toto bude asi docela problém že :-D
Patrik
Mam Honor 6 asi najkrajsi dizajn co mali ,a uz asi do Honorov nepojdem pokial budu lopaty ,s funkcnej stranky som spokojny ale asi si priplatim za Huawei
Pw
Svechny jejich tel je porad to stejny, navic toho chrli uz moc a cim dal vic drazsi

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze