Chystaný ASUS ZenFone 5 se ukázal v AnTuTu s výřezem v displeji

12
Chystaný ASUS ZenFone 5 se ukázal v AnTuTu s výřezem v displeji
  • Telefon má přinést Snapdragon 845 a Full HD+ displej s tenkými rámečky a výřezem pro přední kamerku a senzory
  • Dále nechybí 6 GB RAM či Android 8.0 Oreo, avšak interní úložiště má mít jen 32 GB
  • Telefon se má představit již příští týden na veletrhu MWC 2018 v Barceloně společně s dalšími sourozenci

ASUS má představit již příští týden na veletrhu MWC 2018 své nejnovější přírůstky do rodiny ZenFonů. Představena má být řada ZenFone 5, které bude složená nejméně ze tří zařízení – vlajkového ZenFonu 5 s duálním fotoaparátem, levnějšího ZenFonu 5 Lite a ZenFonu 5 Max s velkou baterií. O víkendu byl právě jeden ze zástupců nových ASUSů odhalen v AnTuTu pod označením Z01RD a podle Snapdragonu 845 lze odhadovat, že jde o vlajkový ZenFone 5.

Zajímavé je zejména rozlišení displeje 2 246 × 1 080 pixelů, což je poměr stran širší než 18,5:9 a naznačuje tak přítomnost výřezu displeje. Dále nabídne Z01RD 6 GB RAM a Android Oreo. Telefon má mít podle všeho ale jen 32 GB interního úložiště.

ASUS Z01RD

Také počet bodů v testu nového AnTuTu je poměrně nízký se svou hodnotou 238 129. Samozřejmě je to více, než než dosahují nejvýkonnější telefony současnosti, ale Galaxy S9 se stejným procesorem zvládl podle všeho dosáhnout na 265 267. Předprodukční software může ovšem vždy tato čísla ovlivnit, takže je neberte moc vážně.

Zdroj: antutu.com, playfuldroid.com

Diskuze ke článku
Petr
Když nejsou vlastní nápady, kopírují se i takové zhůvěřilosti jako chybějící kus displeje. Apple to takto udělal, neboť ho nic lepšího nenapadlo, což je smutné. Byla doba kdy byl design iphonu čistý, symetrický a celkově promyšlený. Na Xku je krásně vidět jak je šité horkou jehlou a proto z něj vylezl takový zgerb s chybějící kusem displeje a svislým vyhřezlým fotoaparátem. Tohle zkopírovat je vrchol ubohosti.
Wesi
Oni si všichni výrobci teď skutečně myslí, že lidé chtějí vykousnuté, zahnuté displeje a odemykat obličejem? Co je k tomu vede?
Pepa
Mám rád Asus, ale opravdu musím uznat, že je to hrozná kopírka všeho, co jde... I Transformer booky, když s nimi Asus začal, vypadaly jinak a konstrukční řešení pevného doku a vyjímatelného tabletu mi zcela vyhovovalo, teď je to zase kopírka Microsoft Surface a to mi nevyhovuje...

Já snad za svůj T100TAM nenajdu adekvátní náhradu (navíc s diskem v doku).

Dle mého měl zůstat vykrojený jen Apple - bylo by to poznávací znamení tohoto výrobce, ale to by nebyl Asus, aby to zase neokopíroval (o Huawei radši ani nemluvě)
Blue Sun
Blue Sun
Proč to fotí s prasklým sklem? :-D :-D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze