Xiaomi Mi Note 2 uniká pár hodin před představením (5× aktualizováno)

V poslední době je problém vyznat se v připravovaných novinkách Xiaomi, nepomůže tomu ani chystaný model Mi Note 2. Ten nabídne dle všeho velmi působivou výbavu, ve které nebude chybět 6 GB paměti RAM či 256 GB úložného prostoru. I další specifikace působí velmi zajímavě, nově se navíc odhaluje téměř bezrámečkový displej.

Aktualizováno 25. 10. 2016

Máme tu poslední únik obrázků, na kterých vidíme finální design nového Xiaomi Mi Note 2, a to pouze několik málo hodin před oficiálním představením. Spatřit můžeme lesklé tělo se zakřiveným displejem či čtečkou otisků prstů.

Xiaomi Mi Note 2

Aktualizováno 21. 10. 2016

Vyšší cena, kterou jsme se dozvěděli v minulé aktualizace, bude mít své opodstatnění. Xiaomi dnes oficiální skrze svůj Twitter potvrdilo, že chystaná novinka Mi Note 2 bude mít skutečně displej zakřivený po obou stranách, tedy velmi podobně, jako je vídáme na telefonech Samsung. Představení novinky pak proběhne již příští týden – konkrétně 25. října 2016.

Aktualizováno 19. 10. 2016

Představení Mi Note 2 se blíží a další zajímavosti unikají. Ty poslední moc nepotěší, jedná se totiž o předpokládané ceny. Nejvýkonnější varianta Mi Note 2 by měla vyjít až na 5 699 čínských juanů, tedy na 25 tisíc korun včetně DPH. Nejlevnější varianta by se měla dostat zhruba na částku 4 999 juanů, tedy 22 tisíc korun včetně DPH. Ze zkušeností víme, že produkty značky Xiaomi vždy konkurovaly velmi příjemnou cenou, proto se nám takové částky zdají lehce mimo standardy.

Xiaomi Mi Note 2

Kromě informací o ceně unikají i další rendery připravovaného Xiaomi. Ty už vypadají o poznání více důvěryhodně, než jak tomu bylo u bezrámečkového prototypu. Xiaomi by mělo být oboustranně zakřivené, přední část získá i zakřivený displej po vzoru Samsungu. Za prémiový design i zpracování se platí, dali byste však za nové Xiaomi více než 20 tisíc korun?

Aktualizováno 17. 10. 2016

Po několika únicích modelu Mi Note 2 tu máme další zajímavé fotografie, které nově naznačují to, že novinka nabídne téměř bezrámečkový displej. Při pohledu na fotografie to vypadá, jakoby na vrchní a bočních částech novinka neměla téměř žádné rámečky, což v současné době nenabízí žádný smartphone, který by se u nás oficiálně prodával. Opět se otevírá spekulace o výbavě, existovat by mělo několik variant, základem budou dvě varianty. Slabší varianta nabídne 5,7palcový Full HD displej, 4 GB RAM a 64 GB interní paměti, výkonnější model se bude těšit z 5,7palcového QHD displeje, potěší také 6 GB RAM a 128 GB interní paměti.

Xiaomi Mi Note 2

K dispozici by měla být rovněž i 256GB paměťová varianta, ta však zřejmě nenabídne spekulovaných 8 GB RAM. Obě verze se budou dále shodně pyšnit 16Mpx duálním fotoaparátem, procesorem Snapdragon 821 a baterií s kapacitou 4 000 mAh. Extrémně tenká konstrukce by se měla pyšnit tloušťkou 6,5 milimetru. Na novinku se můžeme těšit již 25. října.

Aktualizováno 12. 10. 2016

Po zhruba třech týdnech se na světlo světa dostává obrázek, na kterém je údajně zachyceno chystané Xiaomi Mi Note 2. Samozřejmě to není potvrzené, nicméně pokud se tato podoba potvrdí, nabídne novinka skutečně duální fotoaparát na zadní straně. Poměrně překvapivě bude vertikálně orientovaný. Nové informace také zmiňují střídmější velikost operační paměti (6 GB), dále bude mít displej Quad HD rozlišení a známe již také kapacitu baterie, která má činit 4 000 mAh.

Xiaomi Mi Note 2
Xiaomi Mi Note 2

Původní informace z 21. 9. 2016

O Xiaomi Mi Note 2 jsme vás informovali již na konci srpna, od té doby se však mnohé specifikace pozměnily. Paměť RAM by měla dosahovat 8 GB, interní úložiště pak 256 GB. Uvnitř nalezneme nejnovější operační systém Android 7 Nougat.

TIP: Xiaomi Mi 5s zachyceno na nových fotografiích (3× aktualizováno)

Xiaomi

Výkonný procesor Snapdragon 821 disponuje taktem 2,6 GHz, chybět nebude ani 5,7palcový AMOLED displej a duální kamera. V dřívějších spekulacích jsme zmiňovali také oboustranně zakřivený displej, to se však prozatím nepotvrdilo. Novinku bychom oficiálně měli poznat již 27. září, souběžně s modelem Xiaomi Mi 5S. Ten by jako první smartphone měl nabídnout ultrazvukovou čtečku otisků prstů.

Zdroje: news.mydrivers.com, gsmarena.com, xiaomitoday.com, androidpure.com

Diskuze ke článku
ANO
Zly jazykove tvrdili, ze perverze androidu skonci s 10ti jadry a 6GB RAM .... cili uplnym nesmyslem na hloupoucky mobilni systemek, kde uz ty parametry zacnou pripadat divne i tem poslednim tupcum .... a je to tady, JEDEME DAAAAL!!! 8GB RAM ... ja osobne verim, ze jeste zazijeme eru 16GB RAM v mobilu, nekecam, opravdu si myslim, ze s tim nekdo prijde. Nebude to nejaky smysluplny pristroj treba od microsoftu s plnohodnotnyma windows a vykonnym intel CPU pro zadokovani a provozovani normalni pracovni stanice, to ne! Teda to zcela pochopitelne casem ano. Ale tady mluvime o hloupouckych androidich telefonech, kde perverze nezna hranic. A i presto, ze je to nenazrany bazmek, tak i skalni hlupaci uz musi kroutit ocima nad 6GB, natoz 8GB RAM:o) Ale jsem presvedcen, ze prijde i 16:) Kdyby i v jinych odvetvich mel prumerny uzivatel IQ 60 jak u mobilu, tak by auta mely 4 motory a aspon 7 kol ...
Martin
A android bude zabírat skoro 40GB bacha na to :D. Proto těch 8GB RAM.
Ondřej
A taky samozřejmě nebude mít LTE 800 MHz. Místo toho bude mít obrovskou reklamu na zdejším reklamním webičku.
Petr
Vzhledem k tomu jak svizne a spolehlive jede iPhone s dvemi jadry a 2GB RAM pak je 8GB opravdu nepochopitelne.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze