Xiaomi Mi Note 2: nové informace a obrázky (aktualizováno)

11

Další prémiové zařízení zřejmě poměrně brzy představí čínské Xiaomi. Unikl obrázek údajně zachycující model Mi Note 2, který má oslnit nejen výbavou v čele se Snapdragonem 821, ale také například zakřiveným AMOLED displejem.

Aktualizováno 29. 8. 2016

Po několika dnech máme k dispozici více informací a také další obrázky chystaného Xiaomi Mi Note 2. Zakřivený AMOLED displej s 5,5palcovou úhlopříčkou nabídne Full HD rozlišení. V případě procesoru došlo ke změně a údajně bude nasazen „jen“ Snapdragon 820. Pro vaše data má být k dispozici 64 GB místa, avšak není vyloučena ani 128GB varianta. Pozitivní zpráva přichází ohledně prostředí, který by měl zajistit již nejnovější Android 7.0. Potvrzen byl také nový konektor USB-C.

Xiaomi Mi Note 2

Původní informace z 26. 8. 2016

Xiaomi Mi Note 2

O Xiaomi Mi Note 2 neslyšíme prvně. Dnes jsme se však dočkali úniku obrázků, na kterých má být chystaná novinka pravděpodobně zachycena. Klasický render odhaluje například po obou stranách zakřivený displej s 5,5palcovou úhlopříčkou typu AMOLED. Spatřit můžeme také duální fotoaparát na zadní straně, jenž má mít 12megapixelové rozlišení. Že nepůjde o žádné ořezávátko, dokazuje nasazení nejnovějšího procesoru Snapdragon 821 společně se 6GB operační pamětí.

TIP! Recenze Xiaomi Mi Notebook Air 12,5" – Napoprvé a do černého

Xiaomi Mi Note 2 – možná podoba zakřiveného displeje

Počítá se také s velkou interní pamětí, která pojme až 128 GB vašich dat. Chybět nebude čtečka otisků prstů, která si své místo najde pod displejem. Prostředí by měl mít na starost Android 6.0 společně s nadstavbou MIUI 8.0. Ohledně možného představení nejsou k dispozici žádné konkrétní informace, nicméně se spekuluje o září či říjnu.

Zdroje: gizchina.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Lukas
Jak ho představí okamzitě kupuju je to nádherný kousek neví se přibližná cena ?
pepa
gsmarena pise 5,7" .. a klasika.bez LTE :-/
Martin
Tohle ale Amoled není, Xiaomi a Huawei mají mít Od LG Edge screen.
Ondřej
Zajímalo by mě, kolik vám překupníčci platí za tyhle šaoksindl články platí.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze