Chystané Lenovo K4 Note nabídne 3GB operační paměť

4

Řady tabletofonů patrně již zkraje příštího roku rozšíří novinka od čínského Lenova s označením K4 Note. Půjde o model s větším displejem a velmi solidní výbavou, kde například potěší 3GB operační paměť.

Lenovo K4 Note

Spekulovaný model by měl být přímým nástupcem současného Lenova K3 Note. Očekává se nicméně nasazení prémiového designu a objevit bychom na těle novinky mohli i čtečku otisků prstů. Současný model nabízí 5,5palcový Full HD displej a je pravděpodobné, že velmi podobný dostane i nástupce K4 Note. Hardwarovou výbavu bude hájit především 3GB operační paměť, která bude jistě bohatě postačovat na chod operačního systému Android.

Bohužel více informací v tuto chvíli není známo. Na druhou stranu je ve hře představení již na lasvegaském veletrhu CES 2016, který proběhne za několik dní. Brzy bychom tak mohli o chystaném Lenovu K4 Note vědět více.

Zdroje: pocketnow.com, twitter.com

Diskuze ke článku
First Person Rooter
Jestli to bude taky tak dobře vybavená potvůrka jako její předchůdce, s podobnou cenou, tak proč ne, že? Zajímá mě, jestli do toho zase lupnou Mediatek, pokud tu cenu chcou udržet, tak se Snapdragonem by to nejspíš nešlo.
Milda
Proč se nevytasí se stylusem?? Pořád to nechápu, vždyť v tom je ten trh slabý. Stačí 1 model. Hned by šly prodeje nahoru. Čeho se bojí?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze