Chystají se super levné hodinky Redmi Watch 5 Active. Budou umět i telefonovat

Chystají se super levné hodinky Redmi Watch 5 Active. Budou umět i telefonovat
Fotografie: Xiaomi
  • Výrobce slibuje až 18denní výdrž na jedno nabití
  • Nasazen bude 2" displej, zřejmě typu OLED
  • Představení proběhne 27. srpna

Xiaomi připravuje zbrusu nové chytré hodinky základní úrovně. Nepřekvapivě se s předstihem objevila oficiální stránka, kde výrobce láká na hlavní přednosti zatím nepředstavených hodinek Redmi Watch 5 Active.

Redmi Watch 5 Active

Hodinky samozřejmě navazují na loňské Redmi Watch 3 Active, přičemž číslo 4 bylo záměrně vynecháno, což je u asijských výrobců typické. Mimochodem, aktuální model jsme již testovali.

U Redmi Watch 5 je potvrzen opravdu velký 2" displej. Očekává se, že bude použit kvalitní OLED panel. Na těle hodinek se nachází reproduktor a mikrofon, což naznačuje, že budou připraveny na telefonování přes Bluetooth připojený mobil. V této souvislosti je zmíněna i funkce Clear+, která má snižovat hladinu hluku a šumu při volání.

Redmi Watch 5 Active

Prostředí hodinek bude zajišťovat operační systém HyperOS s integrovaným hlasovým asistentem Amazon Alexa a schopností sledovat více než 140 sportovních aktivit. Samozřejmostí bude zvýšená odolnost, minimálně proti vodě, aby bylo možné s hodinkami plavat. Impozantně působí inzerovaná 18denní výdrž baterie, i když zatím nevíme, v jakém režimu toho hodinky dosáhnou. K představení Redmi Watch 5 Active dojde již 27. srpna. Po vzoru loňského modelu lze předpokládat, že v případě prodeje na českém trhu by se cena mohla pohybovat kolem hranici tisíce korun.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze