Realme 5i prošel testem Geekbench. Ve výbavě nechybí Snapdragon 665 nebo 4 GB RAM

aktualizováno
Realme 5i prošel testem Geekbench. Ve výbavě nechybí Snapdragon 665 nebo 4 GB RAM
  • Chystaná novinka přijde o ikonický design zadní strany
  • Dojde také ke snížení rozlišení čelního fotoaparátu

Aktualizováno 1. 1. 2020

Cenově dostupný Realme 5i si prošel benchmarkem Geekbench, díky čemuž se potvrdily dříve předpokládané specifikace. Potenciální zájemci se mohou těšit na 4 GB operační paměti nebo Snapdragon 665. Zařízení poběží na operačním systému Android 9 Pie, pravděpodobně s nadstavbou ColorOS 6.

Níže si můžete prohlédnout výsledky z testu Geekbench 4.4.2 i Geekbench 5.1.0. Více informací bychom se měli dozvědět již 6. ledna, kdy dojde k představení této odlehčené verze na našem trhu dostupného Realme 5.

Realme 5i s kódovým označením RMX2030.

Původní informace z 31. 12. 2019

Skrze oficiální facebookovu stránku Realme Vietnam se objevila informace o dosud nepředstaveném Realme 5i. Byla navíc doprovázena únikem oficiálních obrázků skrze fptshop.com. Vzhled i název dávají jasně najevo, že Realme 5i vychází z nám dobře známého Realme 5, které v redakci aktuálně testujeme. Dle dostupných informaci bude přídomek „i“ znamenat jakousi odlehčenou verzi. Na první pohled lze novější model poznat dle chybějícího „krystalického“ designu zadní strany.

Realme 5i

Realme 5i má mít zcela shodnou výbavu s modelem 5, včetně Snapdragonu 665 nebo sestavy čtyř fotoaparátů na zadní straně. Změna se má odehrát u čelní kamerky, která má mít 8megapixelové rozlišení, zatímco Realme 5 disponuje čelním fotoaparátem s 13 megapixely. Pravděpodobně má 5i existovat výhradně ve verzi s 64GB interní pamětí a 4GB RAM. K představení dojde v pondělí 6. ledna, přičemž cena by se měla pohybovat v přepočtu kolem 4 tisíc korun.

Diskuze ke článku
G
To je celkom smutné, že zariadenie, ktoré ešte ani nevyšlo, dostane viac ako rok starý Android.
Dodo
S tím androidem 9 pie je to docela fail. Měla být jasně 10.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze