Chystá se nová Nokia 302 s QWERTY klávesnicí a Series 40

4

Nová Nokia 302 bude nástupcem dnes prodávané Nokie C3. Opět nabídne hardwarovou QWERTY klávesnici a přinese několik vylepšení. U fotoaparátu například vzrostlo rozlišení z původních 2 Mpx na 3,2 Mpx. Vzhled je opět poměrně konzervativní a znovu se zřejmě bude jednat o telefon s platformou S40.

Nokia 302

Nástupce Nokie C3, novinka Nokia 302, bude spadat do nižší až střední kategorie, čemuž bude odpovídat i základní funkční výbava. Mladí uživatelé uvítají přítomnost hardwarové QWERTY klávesnice pro rychlé zadávání textů SMS, zpráv chatu nebo statusů na sociálních. Potěší i vyšší rozlišení fotoaparátu 3,2 Mpx, ovšem autofocus zřejmě opět nebude přítomen. Upustilo se i od přisvětlovací diody. Postrádat budeme operační systém Symbian. Místo něj Nokia zvolila opět osvědčenou platformu S40. Bližší informace ani konkrétní termín zahájení prodeje nejsou známy a jakmile se dozvíme více informací, budeme Vás informovat. Je velmi pravděpodobné, že představení se dočkáme na MWC v Barceloně na konci února.

Nokia C3 - oficiální fotografie

TIP:Recenze Nokia C3-01: zrodila se krasavice

A co byla zač původní Nokia C3? Patří mezi zařízení, které uspokojí především cílovou skupinu nenáročných uživatelů. Základem celé výbavy je kvalitní hardwarová QWERTY klávesnice. Zobrazovací schopnosti obstará displej úhlopříčky 2,4 palce o rozlišení 240 x 320 pixelů. Softwarová výbava čítá platformu Series S40 a bohatý základ pro sociální sítě typu Twitter nebo Facebook. Zadní strana nabídne 2 Mpx fotoaparát. Dlouhou pohotovostní výdrž zajistí baterie kapacity 1 320 mAh.

Zdroje: unwiredview.com, tenaa.com.cn

Diskuze ke článku
Ed
Nokia 302 bez multitaskingu je pro mě nepoužitelná, škoda...
Ed
Nokia 302 bez multitaskingu je pro mě nepoužitelná, škoda...
Ed
Nokia 302 bez multitaskingu je pro mě nepoužitelná, škoda...
Ed
Nokia 302 bez multitaskingu je pro mě nepoužitelná, škoda...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze