ChatOn po vzoru Hangouts slučuje chat, SMS a MMS zprávy

1

Samsung se rozhodl, že bude následovat jiné chatovací aplikace a svou vlastní rovněž v nejnovější aktualizaci obohatil o podporu SMS a MMS. Vše tak bude pod jednou střechou.

Poměrně nedávno Google aktualizoval svou aplikaci Hangouts, když do ní začlenil textové zprávy. Totéž můžeme vidět také například u Facebook Messengeru. Nyní ke stejnému kroku přistoupil také Samsung u své aplikace ChatOn. Ta doposud sloužila jako klasický multiplatformní kecálek, který existuje pro několik operačních systémů a jihokorejský výrobce jej instaluje i do svých levných dotykových modelů bez otevřeného operačního systému.

ChatOn pro Android

Nová aktualizace se však týká výhradně verze pro Android. Zároveň je nutností, abyste v telefonu měli minimálně verzi 4.0 Ice Cream Sandwich. Poté se vám po aktualizaci v aplikaci ChatOn objeví vedle zpráv z chatu také SMS a MMS zprávy. Sám Samsung k aktualizaci uvádí, že nové funkce si nejvíce užijete na modelech Galaxy S III, Galaxy S4, Galaxy Note II a Galaxy Note 3. Nicméně vše samozřejmě funguje i na ostatních telefonech s Androidem.

Stáhnout ChatOn

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: thenextweb.com