České O2 láká na iPhone 6s

15

Již pozítří dojde k představení nových iPhonů od Applu a lze předpokládat, že opět vzbudí značný zájem. Již předem se na něj připravuje operátor O2 a začíná na nový iPhone lákat. Nabízí vám možnost stát se prvními majiteli nových modelů, které O2 zařadí do své nabídky.

Nový iPhone O2

Apple nedávno potvrdil tiskovou konferenci na středu 9. září, na které představí nové modely iPhone. Již dlouhou dobu se o nich spekuluje a jako pravděpodobné se jeví názvy iPhone 6s a iPhone 6s Plus. České O2 potvrdilo, že nové modely v nejbližších týdnech po představení zařadí do své nabídky a jelikož eviduje velký zájem o modely iPhone, rozhodlo se již nyní lákat případné zájemce. Pokud se nyní registrujete na stránkách O2, získáte čerstvé informace ihned z první ruky. Ty se týkají nejen nových iPhonů, ale také jejich cenách u O2 a také možnosti předobjednávky.

„Na našem webu www.o2.cz/apple získají zájemci nejen informace mezi prvními, ale také se dozvědí více o možnosti si nový telefon přednostně objednat,“ říká Jindřich Fremuth, ředitel divize Rezidentní zákazníci v O2.

Zdroje: o2.cz

Diskuze ke článku
earthquake
to ´´s´´ bude znamenat vystuzeny(stiffened).... :-)
Jirka.S
Nevíte někdo, o2 má iPhony nějak brandované? Něco jako má u androidu, že tam je všechno předinstalovaný od o2, prostě brand.
Pavel
Dobrý den, můžu si již stoupnout do fronty?
Ramoss
Nevite/nepamatujete si nahodou jak to bylo v minulych letech s cenami starsich iphonu? Myslim tim, ze okolik pujde cca cena dolu za iphone 6, kdyz bude predstaven 6s. Diky za pripadne odpovedi.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze