Češi si upraví BlinkFeed na HTC One. Zapojte se i vy

21

České zastoupení společnosti HTC dnes spouští sérii dotazníků ke službě HTC BlinkFeed. Jejím cílem je zjistit, které české online portály považují uživatelé a fanoušci značky HTC za nejpopulárnější, a které se tím pádem budou v nové službě, která je jednou z hlavních novinek HTC One, zobrazovat.

Odkazy na konkrétní části dotazníků bude HTC postupně zveřejňovat na facebookovém profilu HTCFansCzSk. Hlasování bude probíhat ode dneška až do soboty 6. dubna. Každý den bude probíhat hlasování v jednom z celkem pěti dotazníků. Své oblíbené weby budou moci všichni fandové vybírat v kategoriích sport, zpravodajství, technologie, filmy a hudba, ostatní. Jedná se tedy o zajímavou možnost ovlivnit finální zastoupení českých on-line portálů v novém telefonu HTC One. V sekci technologie můžete nominovat i mobilenet.cz a mít tak aktuální informace ze světa mobilů a tabletů rovnou na své domovské obrazovce v BlinkFeed.

HTC BlinkFeed je jedna z největších změn, které obsahuje nové UI Sense 5

Služba BlinkFeed je jednou ze stěžejních funkcí uživatelského rozhraní Sense 5, které se poprvé objevuje právě ve zmiňovaném modelu One. Jeho podrobnou recenzi, ve které jsme i BlinkFeedu věnovali několik řádků si můžete přečíst zde. Později by se Sense 5 mělo objevit i pro další telefony HTC.

Diskuze ke článku
kazan
Mě to pripomíná WP8 akorat že mnohem hezčí
Wheatley
Parádní přístup, už mi chybí jen něco na způsob One Mini :)
securid
To vypadá super. Budu rozhodně hlasovat pro Mobilenet.cz
Kubyk002
Tak letos má odemně HTC další palec nahoru :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze