„Můj příběh v minutě“ podruhé: ve hře je HTC One a 10 000 Kč

3

Ve spolupráci s Jakubem Kohákem připravila česká pobočka HTC druhý ročník festivalu krátkometrážních filmů „Můj příběh v minutě“. V celkem čtyřech kategoriích bude možno soutěžit o jeden z 5 telefonů HTC One nebo 10 000 korun.

HTC One - fotografie z recenze

TIP! Recenze HTC One max – Nafouknutá jednička

Můj příběh v minutě je festival krátkometrážních minutových filmů. Letos pokračuje svým druhým ročníkem opět ve spolupráci s výrobcem mobilních telefonů HTC a garantem festivalu – režisérem, hercem a moderátorem Jakubem Kohákem. Soutěžit lze ve třech standardních kategoriích a jedné speciálně určené pro majitele telefonů HTC s funkcí HTC Zoe. Soutěžní video lze přihlásit pouze do jedné kategorie, a to:

  • Parodie – Natoč vtipný remake svého nejméně nebo naopak nejvíce oblíbeného filmu. Vytvoř alternativní verzi videoklipu vybrané hudební kapely. Případně vezmi minutovou scénu z některého filmu nebo seriálu a připrav svou vlastní verzi dabingu. Případně prostě jen napodob svého bráchu, mámu, učitele nebo presidenta zeměkoule. Jinými slovy, udělujeme ti povolení k trhání bránic svým neprůstřelným humorem!
  • Moje rodina v minutě – Kdo je tvůj rodinný vzor? Komu v rodině chceš věnovat poctu minutovým životopisným dokumentem? Jak se tvá rodina proměnila v čase? Na jakého rodinného příslušníka do dneška vzpomínáš a proč? Máš celý měsíc na to, abys ty nejcennější osoby co máš, vměstnal do jedné minuty.
  • Volná tvorba – Jakub to už v úvodním videu nakousl. Tato kategorie je pro ty nejkreativnější, kterým obě předchozí kategorie příliš svazují ruce. Jsi mistr animovaných filmů? Už dlouho toužíš zfilmovat svou oblíbenou knížku nebo videohru? Máš námět na thriller nebo romantický příběh plný nečekaných zvratů v jedné minutě? Pošli nám ho!
  • HTC Zoe aneb Můj příběh v půlminutě – Pro majitele telefonů HTC s funkcí HTC Zoe jsme letos přichystali speciální kategorii. Pošli nám své Video se zajímavostmi (v angličtině Highlight video) z narozeninové oslavy, víkendové cykloturistiky, dovolené v antickém Řecku nebo ze své paintballové akce. Pokud máš nové prostředí HTC Sense 5.5, můžeš k videu navíc přiřadit vlastní hudbu. Jdeš do toho?

Soutěž neklade žádné podmínky na technologické zpracování videa. Soutěžící mohou přihlásit kromě hraného videa také animovaný film. Pro registraci do projektu stačí vyplnit svůj email na mujpribehvminute.htcfans.cz a poslat své minutové video. Na zmiňovaném odkazu najdete také veškeré další informace, například kompletní pravidla soutěže a také to, jaká porota bude vaše výtvory posuzovat.

Oficiální videopozvánka od partnera soutěže Jakuba Koháka

Diskuze ke článku
Jan Vidim
Jan Vidim
Jak dopadla ta soutěž o Alcatel Idol X?
Ip Man
Ha, už vidím ten biják, příjdu do kina, začnou titulky, a než vůbec skončej tak je minuta v pr.... !!!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze