mobilenet.cz je v BlinkFeedu. Přidejte si nás!

6

Ty nejzajímavější novinky, podrobné recenze a další obsah z mobilenet.cz můžete nově čerpat na telefonech HTC z nové služby BlinkFeed. Stačí, pokud máte některé z nových HTC s prostředím Sense 5 a veškerý obsah z mobilenet.cz si můžete prohlížet přímo ve službě BlinkFeed, která je integrována v telefonu.

Používáte HTC a víte co je BlinkFeed? Pro vás tak bude nejdůležitější jednoduchá informace, že už nyní si můžete ve zdrojích přidat mobilenet.cz do odběrů, a to jako jeden z vůbec prvních českých serverů ve službě.

mobilenet.cz v BlinkFeedu

Nevíte, co je BlinkFeed? O této službě a funkci jsme už několikrát psali, podrobně jsme se jí zabývali také v naší recenzi HTC One nebo recenzi HTC One mini. Jedná se o agregátor zpráv umístěný na domovské obrazovce, do kterého si přidáte předpřipravené zdroje z různých oblastí a články si společně s velkými fotkami můžete procházet přímo na domovské obrazovce vašeho smartphone HTC se systémem Android a nejnovější nadstavbou Sense 5. V technologické oblasti si nyní můžete přidat také mobilenet.cz.

Diskuze ke článku
Michal
Udělejte Appku na Windows Phone :) Dost by se mi hodila vaše Live Tile :)
Marcus
Jj,pěkný už jste tam dlouho ještě s jedním webem. Po nějakých 5 měsících vytvořit v blinkfeedu 2 kanály pro Čr je ale hrubě nedostatečné.
:)
Mohli by ste mi poradiť prosím mám One ešte len prvý deň a chcel by som si do Blinkfeed-u pridať mobilenet len neviem ako na to tak ak by ste mohli poradiť bol by som vďačný. Ďakujem

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze