Čekáte na Android Wear 2.0? Na zbylé hodinky dorazí do konce května

2
Čekáte na Android Wear 2.0? Na zbylé hodinky dorazí do konce května
  • První větší vlna aktualizací již proběhla
  • Zbývající modely by se aktualizace měly dočkat do jednoho měsíce

Již od loňského roku mnoho uživatelů vyhlíží aktualizaci pro své chytré hodinky. Přes původně ohlášený start během února se samotný proces aktualizace rozběhl až zkraje dubna a stále šlo jen o několik modelů. Z těch populárnějších jmenujme zejména LG Watch R a Watch Urbane. Nicméně nyní by již mělo jít vše mnohem rychleji, alespoň to naznačuje samotný Google.

Na jeho stránkách se objevila pro mnohé uživatele cenná informace, která se týká právě aktualizace na Android Wear 2.0. Zbývající modely, pro které již aktualizace dříve byla potvrzena, jej obdrží v období od konce dubna do konce května. Jinými slovy, přibližně do jednoho měsíce by se měli dočkat majitelé zařízení: Motorola Moto 360 2. generace, LG Watch Urbane 2nd Edition LTE, Huawei Watch, Asus ZenWatch 2 a Asus ZenWatch 3. Starší modely, jako je například první generace Moto 360 či Sony SmartWatch 3 již aktualizaci neobdrží.

Zdroje: support.google.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Wilis Bike
Wilis Bike
Neverim tomu ze tento mesic dorazi konecne nova verze android 2 wear. Uz vcera bylo pozde. Myslim ze letos to jeste nebude a vetsina co tady pisou ze uz to bude a ze je to uz na ceste...je z meho pohledu a hlediska zavadejici a neseriozni. Necht radeji nic nepisou a at to radeji prijde samo a takle to bude jen serioznejsi. To je muj nazor. I kdys dorazi nova verze u mne bohuzel pozde...konecne jsem se zbavil hodinek huawei wear w1 a vse co je od huawei. Myslim ze je to dost velke sklamani a trapne co i od googlu. Dekuji za sklamani mnejte se...
Mirbx
Co se vsichni tak klepete na novy android? Moje LG g watch r android 2.0 naprosto zabil (pomale, nefunkcni, mala vydrz). Co mi to dalo prace, nez jsem ho z hodinek dostal a mam zase starou - rychlou, plne funkcni, cestinu podporujici verzi z hezkou vydrzi baterky.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze