CAT Q10 je odolný hotspot, který umí i 5G

CAT Q10 je odolný hotspot, který umí i 5G
Fotografie: CAT
  • Mobilní router má zvýšenou odolnost proti vodě i pádu
  • Nabídne 5G a Wi-Fi 6
  • Má vyměnitelnou baterii

Mobilní router zná určitě každý. Ve své podstatě se jedná o mobilní telefon, jehož jedinou funkcí je vytvořit Wi-Fi hotspot a k němu připojená zařízení dostat na internet prostřednictvím mobilních sítí. Obvykle umí 4G/LTE a když trochu připlatíte, pak i 5G. CAT Q10 jde ale ještě dál a poskytuje spolehlivé a rychlé připojení pro více zařízení zejména ve venkovním prostředí. Je odolný proti prachu a dešti podle specifikace IP68 a odpovídá vojenskému standardu MIL-SPEC 810H.

Jeho konstrukce zvládne pobyt venku i v těch nejdrsnějších podmínkách, je testován na pád z výšky 1,8 metru. Díky velké, uživatelsky vyměnitelné 5 300mAh baterii udrží CAT Q10 vaše zařízení připojená déle.

Cat Q10

Výrobce cílí s tímto zařízením na firmy, které pracují v obtížných podmínkách, typicky na stavaře. Taky bude také neocenitelný v krizových situacích při katastrofách, kdy je širokopásmové připojení na pevné lince přerušeno, ale stále je k dispozici dobrá mobilní síť. CAT Q10 se rychle a snadno spouští a dokáže bezpečně připojit až 32 zařízení najednou, kterým poskytuje spolehlivou konektivitu těžící z rychlostí až Wi-Fi 6 a 5G. Oproti veřejným Wi-Fi hotspotům nabízí zásadní výhody – větší flexibilitu, zabezpečení a ochranu soukromí – a to jak prostřednictvím několika režimů zabezpečení a šifrování Wi-Fi, tak samotným faktem používání privátní zabezpečené sítě.

CAT Q10 má velkou vyhrazenou baterii, která udrží připojená zařízení online až 10 hodin používání. V případě, že je router mimo dosah nabíjení, baterii lze navíc vyjmout a vyměnit uživatelem, čímž se doba používání ještě prodlouží. Zařízení dokáže fungovat i jako powerbanka.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze