Bluetooth repráček Sony BSP60: design z jiného světa

6

Japonské Sony samozřejmě produkuje také příslušenství ke svým telefonům či tabletům. Jedno opravdu zajímavé ukázalo také v Barceloně na veletrhu MWC 2015. Jde o Bluetooth repráček, který zaujme designe a například i výsuvnými boky.

Sony BSP60

Sony na svém stánku v Barceloně prezentovalo nejen novinky Xperia M4 Aqua a Xperia Z4 Tablet, ale dostalo se i na opravdu povedené příslušenství v podobě Bluetooth repráčku Sony BSP60. Ten v prvé řadě zaujme opravdu stylovým kulatým vzhledem. Naprosto vás pak repráček uchvátí výsuvnými boky, odkud vychází zvuk. Někomu by vysunuté boky mohly připomínat uši. Boky se při přehrávání pohybují a prostor pod nimi je osvětlen do různých barev.

Párování s vaším zařízením je možné skrze Bluetooth nebo technologii NFC. Repráček však hledí do budoucna a nespokojí se pouze s prostým vyhráváním vámi zvolené hudby. Údajně by měl umět také tancovat do rytmu na desce, kde bude položený. Tato funkce však na prototypu ještě nebyla funkční, nicméně kolečka na spodní straně, která pohyb umožní, již vystavenému modelu nechyběla. Zajímavěji a v praxi pravděpodobně využitelnější budou hlasové povely, kterým by repráček měl rozumět.

Diskuze ke článku
Kamil Raketa
Kamil Raketa
Jestli to bude do pěti tisíc, tak proč ne :D
Trifko
Ted mi dosli sbh80 za necely dva a genialita nade vse...
JaroB
Tu je krásne video čo to dokáže ... Koniec s Michaelom Jacksonom nemá chybu :D

https://www.youtube.com/watch?v=gCUBdp5mN4E

Neviem prečo píšete v budúcom čase keď všetko čo píšete bolo funkčné už na WMC ...keby to v budúcnosti komunikovalo aj iných jazykoch bolo by to skvelé :)
Jakub Jílek
Jakub Jílek
Naposledy upraveno: 13. 3. 2015 21:29
Především bych zmínil že to není jen "repráček"ale taky třeba budík :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze