Blog: informace o Sony Ericssonu Paris P5

1

Sony Ericsson připravuje nový high-end s kódovým označením Paris. Jedná se o špičkově vybavený smartphone s novou verzí operačního systému UIQ 3.3. Podle informací by této novince neměla chybět žádná z pokročilých funkcí. Aktualizováno 28. května 2008

Sony Ericsson Paris P5

Zahraniční server blog.se-nse.net přišel s velmi zajímavou informací. Tvrdí totiž, že vlastní video s nepředstaveným smartphonem od Sony Ericssonu. Jedná se o model s kódovým označením Paris, který by se měl začít prodávat pod označením P5i. Zda-li má daný server skutečně pravdu nebo jen všechny fanoušky vodí za nos, nechme prozatím stranou. Nedávno však prohlásil, že bude postupně uvolňovat bližší informace o novém modelu Paris a zhruba za 14 dnů že bychom se mohli dočkat samotného videa. Pro vás, pro čtenáře, jsme tedy založili blog, který se bude týkat právě této horké novinky.


28. května 2008: dlouho očekávané demo tour video

15. května 2008 - telefon naživo ze všech stran

Včera se objevilo doposud největší množství živých fotografií se Sony Ericssonem Paris P5, které zachycují telefon ze všech stran. Také byly potvrzeny údaje ohledně nadupané výbavy. V té najdeme především 5 Mpx fotoaparát s autofocusem, přisvětlení v podobě zábleskové lampy (tzv. PhotoFlash LED) nebo zrcátko pro pořizování autoportrétů. Dále potěší vestavěný GPS přijímač (A-GPS navigace, software Wayfinder, Google Maps), Wi-Fi, Bluetooth 2.0, dotykový displej s úhlopříčkou cca 2,6 palce, senzorové klávesy, QWERTY klávesnici a Widgets aplikace. Podle informací by však telefon měl nabídnout procesor taktovaný pouze na frekvenci 208 MHz. Novinka poběží na nové verzi operačního systému UIQ 3.3. Baterie bude typu Li-Pol s kapacitou 960 mAh.

TIP: Prohlédněte si celou fotogalerii se Sony Ericssonem P5.




12. května 2008 - další fotografie z oficiálního videa

Dnes se na internetu objevily další fotografie s doposud nepředstaveným modelem Paris P5 od Sony Ericssonu. Snad už brzy výrobce tuto novinku oficiálně představí.


Sony Ericsson Paris P5 z oficiálního videa

8. května 2008 - podrobné fotografie

Po delší odmlce se dnes na internetu objevily další špionážní fotografie špičkového Sony Ericssonu Paris P5.



21. dubna 2008 - živé fotografie

Dnešním dnem máme k dispozici další dvě fotografie, které dávají jasně najevo, čím by měl model P5 dominovat.

14. dubna 2008 - lépe viditelná zadní strana

Po několika dnech se objevila další zajímavá fotografie potvrzující 5 Mpx fotoaparát a LED diodu.

11. dubna 2008 - zadní strana naživo

Zahraniční server blog.se-nse.net dnes přinesl první živou fotografii zadní strany Sony Ericssonu Paris P5. Na ní je zajímavá především posuvná krytka fotoaparátu s rozlišením 5 Mpx. Prozatím však netušíme, zda-li se pod ní bude skrývat také přisvětlovací LED dioda nebo xenonový blesk.


10. dubna 2008 - QWERTY klávesnice podruhé

Server semcblog.wordpress.com přinesl další důkaz, že model Paris P5 ponese QWERTY klávesnici. Jestli půjde odhalování takovým spádem i nadále, výrobce snad bude nucen odhalit novinku o něco dříve, nebo bude pozdější představení pěkná fraška.

9. dubna 2008 - QWERTY klávesnice poprvé naživo

Zahraniční blog Se-nse.net stále splňuje svůj slib, že bude postupně zveřejňovat živé fotografie připravovaného Sony Ericssonu Paris P5. Na poslední fotografii se nyní potvrdila již prorokovaná podoba QWERTY klávesnice.


Sony Ericsson Paris P5 naživo s QWERTY klávesnicí

8. dubna 2008 - rendery přibývají, špionážní fotky nikoliv

Na proslulém zahraničním fóru esato.com se nyní objevila další dvojice renderů tajného Sony Ericssonu Paris P5. Zajímavé je, že se autor snažil zachytit i výsuvnou klávesnici, která se však prozatím na žádné ze špionážních fotografií neobjevila. Fotografii napravo bychom tedy prozatím neměli přikládat moc velkou váhu.


Další z renderů Sony Ericssonu Paris P5

6. dubna 2008 - další pěkná fotografie

Na německém zahraničním serveru se-world.info se objevila v neděli ve večerních hodinách další z fotografií chystaného Sony Ericssonu Paris P5. V pořadí jde tedy celkem již o třetí fotografii této novinky naživo.


Sony Ericsson Paris P5 z německého fóra

5. dubna 2008 - fotografie z Photoshopu

Uživatel s přezdívkou Deuxani dnes zveřejnil fotografii Sony Ericssonu Paris P5, která vznikla ve Photoshopu a měla by se velmi podobat jedné z oficiálních fotografií. Co je ale zajímavé, tento uživatel již dříve také přinesl oficiální fotografii Sony Ericssonu K850i (zhruba 6 měsíců před oficiálním představení), takže se dá tento výtvor považovat za celkem věrohodný.


Sony Ericsson Paris P5 od uživatele s přezdívkou Deuxani

4. dubna 2008 - další fotografie a nové informace

Blog Se-nse.net dnes zveřejnil další fotografii připravovaného smartphonu. Na ní je vidět, že novinka bude nabízet Google Maps. Dále zmíněný server odtajnil nové informace. Tloušťka Sony Ericsson P5 Paris bude odpovídat zhruba 16-ti až 18-ti milimetrům. Fotoaparát s rozlišením 5 Mpx na zadní straně telefonu bude krytý posuvnou krytkou. Na přední straně nechybí kamerka pro videohovory, z čehož tedy vyplývá přítomnost 3G. Novinka nabídne navigační software Wayfinder Navigator 7. Z hlediska konektivity nebude chybět Bluetooth, USB 2.0 a hlavně Wi-Fi.


Sony Ericsson Paris P5 na druhé špionážní fotografii

3. dubna 2008 - první fotografie nového smartphonu

Sony Ericsson představí nový high-end s kódovým označením Paris. Jedná se o špičkově vybavený smartphone s novou verzí operačního systému UIQ 3.3, která byla představena teprve před několika dny. Ze špionážní fotografie a podle serveru blog.se-nse.net jde o výsuvnou novinku, která nabídne klávesnici podobnou modelu P1i. Chybět nebude 5 Mpx fotoaparát, GPS navigace a internetový prohlížeč Opera Mobile 9.5. Samotný telefon bude představen koncem května a na trh by se měl dostat v září.

TIP: Přečtěte si více o operačním systému UIQ 3.3.


Špionážní fotografie Sony Ericssonu Paris

zdroj: blog.se-nse.net, se-world.info


Diskuze ke článku
macbookpro
Ten procesor, to je proste katastrofa. Mam P1i a neni to zadny rychlik. Tesil jsem se na nastupce s tim, ze budu mit v ruce konecne svizne zarizeni. No nic, patrne mi nezbude, nez se porozhlednout u konkurence. U SE se nerozhlizeji kolem sebe?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze