BlackBerry Z10 už od zítřka v prodeji ve Velké Británii

6

BlackBerry právě v tuto chvíli představuje zbrusu novou řadu smartphonů, které spadají do nové platformy BlackBerry 10. Podle právě uniklých informací z Twitteru se jeden z těchto modelů začne prodávat hned od zítřka.

BlackBerry logo

Představování novinek od BlackBerry (odteď už žádný RIM) můžete on-line sledovat v našem přenosu. Výrobce podle očekávání představil dva modely. Jedním z nich je i dotykové BlackBerry Z10. Smartphone s velkým dotykovým displejem, svižným procesorem a novým operačním systémem BlackBerry OS 10, jistě přináší čerstvý vítr do světa chytrých mobilních telefonů. Nyní máme velice dobrou zprávu pro všechny případné zájemce o tuto novinku. Na Twitteru se totiž objevila fotografie z jednoho obchodu ve Velké Británii, kde si neznámý člověk hraje právě s výše zmíněným modelem. Podle všeho už je většina velkých tamních prodejců jako je Carphone Warehouse či Phones4u zásobena tak dostatečně, že už se od zítřka oficiálně může rozjet prodej. Od začátku bude k dispozici pouze černá barevná varianta BllackBerry Z10, kterou později v průběhu cca. dvou týdnů doplní i stylovější bílá.

Nepřehlédnete: RIM chce vydělávat: BlackBerry Z10 bude stát skoro 15 tisíc Kč

Velmi rychlý začátek prodeje v UK hraje do karet i brzkému uvedení novinky do prodeje i v dalších částech Evropy. Co myslíte? Jak dlouho bude trvat, než se BlackBerry Z10 dostane i k nám?

Zdroje: theverge.com

Diskuze ke článku
Velda
No k nám podle mě za dýl, na nás všichni kašlou. Na druhou stranu... U nás má velmi, velmi, velmi, velmi, velmi, velmi podprůměrný podíl iOS platforma a to jak v prodejích, tak celkových počtech zařízení a Windows Phone u nás má taky podprůměrné rozšíření, takže tady má BB OS 10 hodně, co nabídnout.
Durus
Tesim sa na prvu recenziu, zaujima ma ako to bude z bezpeznostou, hlavne ci bude mozne zakazat aplikaciam pristup k sukromnym udajom ako je telefony zoznam, pristup k uctom a podobne, kde sa androidacke aplikacie v pohode dostanu a neda sa im v tom zabranit.
labanos
Proč ty obrovské okraje...? :-(
MichFich
http://crackberry.com/blackberry-z10-review?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook tak prvni recenzi jako vzdy najdete na CrackBerry pokud vladnete anglictinou :)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze