BlackBerry s Androidem nejspíše ponese kódové označení Praha

13

O tom, že Blackberry chystá telefon s operačním systémem Android, se mluvilo už minulý týden, nyní se ale objevily spekulace o jiném modelu s Androidem. Ten by měl nést označení Prague a debutovat už brzy.

V případě, že jste o tom, že Blackberry připravuje Android telefony, ještě neslyšeli, doporučujeme tento článek. Podle našich zkušeností i informací serveru n4bb však model Venice, o kterém se v souvislosti se zeleným robotem mluvilo, s největší pravděpodobností poběží na základě systému Blackberry 10, se kterým už mimochodem bylo několikrát prezentováno.

Bude se BlackBerry Prague podobat modelu Z3?

Oním Blackberry telefonem by však mohl být model Prague, jenž má patřit do low-end segmentu, přičemž by se měl podobat modelu BlackBerry Z3. Očekává se přitom, že jeho představení proběhne v srpnu.

Zdroje: phonearena.com, n4bb.com

Diskuze ke článku
Pepa
Snad to nebude az takovy brak jako Nokia X
Honza
Jsem myslel, že 1.dubna již bylo :-)
Strit tu hel :-D
Sky
Teď už chybí jen zpráva že Trojský kůň se stěhuje z MS do BB. Snad to není začátek konce.
ManT
Praha je tuším také v texasu, když jsem nastavoval na lenovu poprvé počasí nabídla se mi tam po zadání slova "praha" ale BB jsou kanadané ne? netuším kam tímhle označením míří, docela by mě zajímalo proč si tento název zvolili, už vidím že budou s tímto modelem pokud vyjde terčem posměchu některých flamerů: Nj BB Praha=Systém zasekaný tak jako praha :-)

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze