BlackBerry Motion (Krypton) se blíží, unikají snímky čelní strany

2× aktualizováno
BlackBerry Motion (Krypton) se blíží, unikají snímky čelní strany
  • BlackBerry představí nový celodotykový telefon s krycím názvem Krypton
  • Ve výbavě se má objevit procesor Snapdragon 626 či Full HD displej
  • Zadní strana nabídne známou povrchovou úpravu

Aktualizováno 6. 10. 2017

V letošním roce se dočkáme ještě jednoho nového zařízení BlackBerry. Doposud bylo jeho kódové označení Krypton, nicméně nyní se jeho název mění na BlackBerry Motion. Současně s tím máme k dispozici další obrázek, na kterém je konečně vidět také čelní strana s dotykovým displejem a zřejmě tlačítkem pod ním.

BlackBerry Motion

Aktualizováno 21. 9. 2017

Po týdnu od posledních informací ohledně chystaného celodotykového BlackBerry Krypton se odhaluje zadní strana. Nechybí ani přímé srovnání s BlackBerry KEYone. Zadní strana hlásí návrat ke karbonovému povrchu, který působí velice efektně a který zdobil záda BlackBerry smartphonů dlouhou dobu. Srdcem by měl být procesor Snadpragon 626, případně Snapdragon 625 a potvrzen je i dotykový displej s Full HD rozlišením. Paměť RAM nabídne dostatečnou kapacitu 4 GB, potěší i baterie s kapacitou 4 000 mAh.

BlackBerry Krypton

Původní informace z 14. 9. 2017

Před časem jsme vám přinesli informaci o tom, že výrobce TCL, který produkuje telefony i pod značkou BlackBerry, chystá v letošním roce představit ještě jeden model. O něm se nyní vyrojily první spekulace a současně i obrys zařízení. Věděli jsme, že půjde o celodotykové zařízení. Displej bude mít Full HD rozlišení a pod kapotou se má nacházet procesor Snapdragon 626 společně se 4GB operační pamětí. Systém bude v základu Android s nadstavbou a zabezpečením ze strany BlackBerry.

BlackBerry Krypton
BlackBerry Krypton

Poslední spekulace se týká baterie, jejíž kapacita má být velice solidních 4 000 mAh. K představení by dle současných informací mělo dojít v průběhu příštího měsíce.

Zdroj: crackberry.com, crackberry.com

Diskuze ke článku
Ondrej Nekola
Ondrej Nekola
SD 62x jsou hodne uboha volba.
Robert Pospichal
Robert Pospichal
Proboha, proč tam nedali aspoň 821??
Mike
Dalsi LagBerry
carmelo
bože ať udělají taky nějaký KOMPAKT

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze