Bestsellery od Samsungu: Galaxy A54 a A34 extrémně drtí ceny

Bestsellery od Samsungu: Galaxy A54 a A34 extrémně drtí ceny
Fotografie: Mobil Pohotovost

Ty nejoblíbenější smartphony od Samsungu jsou ještě levnější. Ceny Galaxy A34 a A54 výrazně spadly, čímž se z nich opět stávají jedny z nejvýhodnějších telefonů své cenové kategorie. Navíc k nim získáte i prodlouženou tříletou záruku úplně zadarmo.

Áčková řada Samsungů patří v Česku k vůbec nejprodávanější. Dokazují to nejen velmi slušným poměrem cena/výkon, ale také samotným designem, kterým se ještě více přibližují vlajkovkám. Galaxy A54 skvěle fotí, díky 8jádrovému procesoru je senzačně plynulý a na jedno nabití vydrží klidně i dva dny. Pravě teď na mp.cz vyjde už na parádních 6 490 Kč.

Ještě levněji pořídíte odlehčenějšího parťáka Galaxy A34. Za cenu 5 490 Kč dostanete 6,6'' AMOLED displej, 3 foťáky v čele s 48Mpx hlavním, opticky stabilizovaným objektivem, krytí IP67 i velkou 5000mAh baterku. Skvěle teď vychází i jeho kapacitně nadupanější brácha – 256GB varianta stojí jen o tisícovku víc.

Ke všem zmíněným modelům získáte exkluzivně u Mobil Pohotovosti také prodlouženou tříletou záruku v hodnotě několika tisíc jako dárek.

Samsung Galaxy A54