ZenFony Max (Pro) M2 klepou na dveře. Víme, jak vypadají

2× aktualizováno
ZenFony Max (Pro) M2 klepou na dveře. Víme, jak vypadají
  • 6palcový Full HD+ displej nabídne zvýšenou odolnost v podobě Gorilla Glass 6
  • O výkon se stará Snapdragon 660 společně s 6 GB RAM
  • ASUS ZenFone Max Pro (M2) má být oficiálně představen 11. prosince

Aktualizováno 30. 11. 2018

ASUS představí nové modely ZenFone Max M2 a ZenFone Max Pro M2 již za necelé dva týdny. Konkrétně se hovoří o 11. prosinci. Aktuálně unikla jejich podoba a také výbava. Pojďme si tedy vypíchnout klíčové informace. Hůře vybavený ASUS ZenFone Max M2 bude nabízet 6palcový Full HD+ displej s výřezem. Operační paměť má mít hodnotu 3/4 GB a pro vaše data bude připraveno 32/64GB úložiště. Slabší model bude spoléhat na procesor Snapdragon 636 a 13megapixelový fotoaparát na zadní straně, který bude doprovázen sekundární kamerkou.

ASUS ZenFone Max M2

Vybavenější ASUS ZenFone Max Pro M2 má mít shodný displej, avšak jiný design. Nasazeno bude skleněné tělo, klasická M2 nabídne hliníkovou konstrukci. Pod kapotou bude výkonnější Snapdragon 660 a 4GB operační paměť. Interní úložiště pojme 64/128 GB dat. Zadní strana má být domovem duálního fotoaparát s rozlišením 12+5 megapixelů. Baterie potěší kapacitou 5 000 mAh.

ASUS ZenFone Max Pro M2
ASUS ZenFone Max Pro M2

Aktualizováno 23. 11. 2018

V návaznosti na únik videa začalo indonéské zastoupení ASUSu lákat na připravovaný ZenFone Max Pro (M2). Vidíme část zadní strany s duálním fotoaparátem a také část čelní strany s displejem majícím malém rámečky a výřez. Ledacos může naznačovat i použití hashtagu #NextGenerationGaming, který by mohl naznačovat nějaký druh zaměření na hraní her. Nechme se ale překvapit. Moudřejší budeme 11. prosince.

Původní informace z 22. 11. 2018

Video odhalující nový ASUS ZenFone Max Pro (M2) se na chvíli objevilo na internetu, jen aby bylo za pár chvil zase staženo. Těm hbitějším se podařilo zachytit pár snímků, na kterých si můžeme prohlédnout chystaný smartphone od ASUSu, který má být oficiálně představen až 11. prosince.

Asus ZenFone Max Pro (M2)

Již z názvu lze odvodit, že smartphone představuje nástupce ZenFonu Max Pro (M1). V zásobě má baterii s kapacitou 5 000 mAh, štědrých 6 GB RAM a 64GB úložiště. O výkon se stará Snapdragon 660, což je zlepšení oproti předchozímu Snapdragonu 636. Displej o velikosti 6 palců má poměr 19:9 a na vrchní straně se usídlil „notch“, ve kterém se nachází 13megapixelová selfie kamerka a další senzory.

Asus ZenFone Max Pro (M2)

Počítat můžeme rovněž se zvýšenou odolnost v podobě Gorilla Glass 6. Jedná se však „pouze“ o IPS LCD panel s rozlišením Full HD+. Zadní strana je vyvedena ze skla a stala se domovem duálního fotoaparátu (13 + 5 megapixelů) s přisvětlovací LED diodou. Vše je navíc umístěno těsně u levého rohu. Zda se bude jednat o vystouplou soustavu fotoaparátu zatím nevíme. Kymácení telefonu na stole by jistě moc příjemné nebylo, ale nesuďme smartphone předčasně. Více se dozvíme již za tři týdny.

Diskuze ke článku
Mio
Kde som ten telefon len videl. Aaaa, Xiaomi Mi 8 Lite Black ....
Andrej
"...videu, které bylo promptně staženo". Baví ma, ako si niektorí výrobcovia myslia, že majú nejaký unikát, pritom jediným inovátorom je Samsung a ešte ako-tak Apple (aj keď tomu ide iba o čistý zisk). Každopádne ostatní len kopírujú čo sa dá a všetky tieto tuctové fóny vznikajú len zlepením komponentov a nacapením loga - ešte aj dizajn zadnej strany je už u všetkých týchto čínskych tuctoviek na chlp rovnaký. Keby túto "očakávanú novinku" ukázali bez loga Asus, tak 10 z 10 ľudí by absolútne nespoznalo rozdiel medzi 100 ďalšími takýmito. Pritom sa tvária ako keby unikol prototyp nadsvetelného pohonu. Predaje budú samozrejme také mizerné ako celý tento fón.
Carda
Jak originální :-D už nevím jak jinak se k tomu vyjádřit :-D
Marduch
Odladenost, kvalita signalu, prijmu gps a wifi, vydrz...o to v tyhle cenovy kategorii jde.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze