Asphalt 9 Legends vyjde již toto léto pro Android i iOS

1
Asphalt 9 Legends vyjde již toto léto pro Android i iOS
  • Nový díl závodní série Asphalt nese název Legends
  • Vyjde již toto léto pro Android a iOS
  • Můžete se zaregistrovat a získat herní bonusy

Je to skoro neuvěřitelné, ale dosud poslední vydaný plnohodnotný díl série Asphalt vyšel již před pěti lety. V srpnu 2013 jste si mohli poprvé zahrát Asphalt 8: Airborne, který jsme i u nás recenzovali. Od té doby hra vyšla pro řadu platforem, vyjma Androidu a iOS také Windows Phone, BlackBerry nebo Tizen.

Devátý díl nese podtitul Legends a má nabídnout vskutku působivé grafické zpracování, jak se ostatně můžete přesvědčit v traileru. Titul nabídne atraktivní lokace ve známých městech, projedete se třeba Římem. Podobně jako v předchozím dílu ani zde nebudou chybět skokánky a místo snahy o realistické pojetí nás čeká veskrze arkádová zábava.

Hra vychází již toto léto, přesný datum bohužel neznáme. Očekává se však, že by to mohlo být začátkem srpna. Již nyní se můžete zaregistrovat v obchodě Google Play a hrát hru v den vydání. Pokud se také zaregistrujete na webu hry, můžete získat až čtyři herní odměny.

Diskuze ke článku
Porydge
Trailer jako vždy u Gameloftu vypadá hezky, ale poslední dobrá hra byl Modern Combat 3. Už aby vyšel Grid pro Android nebo oznámené Project Cars.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze