Apple otevírá vývojové centrum v Itálii

4

Apple otevřel vývojové centrum pro Evropu. Nachází se v Neapoli v Itálii a zaměřuje se hlavně na studenty, kteří by chtěli vyvíjet aplikace pro iOS. Proto se zaměří hlavně na výuku, ale chce také vytvořit silnou vývojářskou komunitu.

V tiskové zprávě Apple doufá, že se mu tak podaří vytvořit další pracovní místa. Už nyní pouze v Evropě pracuje ve vývoji pro iOS a v navazujících profesích 1,4 miliónu lidí, 75 tisíc z toho přímo v Itálii. Evropští vývojáři si prodejem aplikací pro iOS vydělali 10,2 miliardy eur.

Apple Logo

Při příležitosti otevírání centra prohlásil Tim Cook, že Evropa je centrem těch nejkreativnějších vývojářů. Chce se proto podílet na vzniku jejich další generace a podpořit tak fenomenální úspěch App Store, který zaměstnává miliony lidí.

Zdroje: 9to5mac.com

Diskuze ke článku
Michal
Jinak vyšel iOS 9.2.1 a nová aplikace Music Memos - moc fajn - plus aktualizace GarageBand. Nebude článek? Moc fajn aplikace pro hudebníky - hry a kde co se tu ukazují pořád.
Michal
Hurá ;)
No a teď, když Apple tak stojí o evropské mozečky tak pěkně lokalizovat Siri, spustit Apple Pay a v ČR aspoň jeden Apple Store. ;)
Xwert Is
Xwert Is
Trocha OT: Neviete niekto či existuje app na Android ktorá robí to isté ako Night Shift u Apple ?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze