Apple MagSafe Battery Pack ukrývá ne jednu, ale hned dvě baterie

9
Apple MagSafe Battery Pack ukrývá  ne jednu, ale hned dvě baterie
Fotografie: Apple
  • Celková kapacita powerbanky činí 1 460 mAh (11,13 Wh)
  • Oba bateriové články mají 5,733 Wh

Magnetická powerbanka od Applu s názvem MagSafe Battery Pack v sobě ukrývá ne jeden, ale hned dva bateriové články. Podrobnosti odhalila rozborka YouTube kanálu Charger Lab, který zveřejnil takřka devítiminutové video.

Kromě tradičního unboxingu nahlédl autor rovněž do útrob magnetické powerbanky, která drží pohromadě pomocí lepidla a po jejím otevření můžeme spatřit čip NFC i relativně velkou indukční cívku. O samotné přidržování powerbanky k iPhonu se pak stará magnetický kruh skládající se z 16 malých magnetů. Dva bateriové články mají napětí 7,62 V a celkovou kapacitu 11,13 Wh (jednotlivě pak 5,733 Wh). Nabíjecí napětí činí 8,7 V a (celková) kapacita powerbanky nijak úchvatných 1 460 mAh.

Diskuze ke článku
Porydge Covername
Porydge Covername
Taková krabice a v ní tak malá baterčička. Stačilo udělat iPhone o 1.5 mm tlustší (vzhledem k obřímu hrbolku fotoaparátu by tlustší tělo nijak neuškodilo) a hned mohli mít alespoň o 1k mAh větší baterku a mohli si odpustit tenhle odpad. Ale chápu, že když do mobilu dají menší baterku, tak pak mohou těžit, na takovémhle "úchvatném" příslušenství.🤑🤑🤑 Se divím, že ještě neubrali třeba objektiv a jeden reproduktor, ze nichž by udělali dokoupitelné příslušenství s magnetem na záda.😅
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
Trapáci s 1460mAh za 3k :D že jim není trapno.
Standa Jandečka
Standa Jandečka
Naposledy upraveno: 27. 7. 2021 18:44
A ten prcek stojí asi 2900.....dá se koupit silnější a o třetinu za 1700....

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze