Apple iPhone 6 a 6 Plus míří do České republiky, dorazí 24. října

21

Čekání na nové iPhony 6 a 6 Plus již má konečně svůj cíl. Apple dnes oznámil rozšíření prodeje do dalších 36 zemí, které proběhne ještě během měsíce října v pěti vlnách. Mezi vyvolenými zeměmi se nachází také Česká republika. Nové iPhony k nám dorazí ve třetí říjnové vlně. Těšit se, byť o pár dní později, mohou také zákazníci na Slovensku.

Apple dnes novinářům a partnerům rozeslal tiskovou zprávu, ve které informuje o rozšíření prodejů nových iPhonů 6 a 6 Plus do dalších 36 zemí. V této obří vlně už konečně nechybí ani Česká republika. Celé rozšíření bude probíhat formou pěti vln, ale všechny Apple stihne vměstnat ještě do konce tohoto měsíce.

Nepřehlédněte

Apple iPhone 6 a 6 Plus

Nové iPhony se v České republice objeví v pátek 24. října, tedy již příští týden. Naší východní sousedé ze Slovenska si počkají o pár dní déle, konkrétně na pátek 31. října. Oba modely budou dostupné ve zlaté, stříbrné a šedé barevné variantě a rovněž ve všech paměťových variantách, tedy 16 GB, 64 GB nebo 128 GB.

Zdroj: TZ Apple

Diskuze ke článku
Lukáš
Můj odhad je tak 18490Kč za 16GB a takových 21490Kč za 64GB. Stejně jako jsou letošní iphony úlet v každém směru, tak takové očekávám i ceny ať se dílo dokoná. iPhone6 bych osobně pasoval jako fail roku 2014, když tak zhodnotím s ostatními, jako fandu Applu mě to mrzí o to víc.
Marcel Ablorh
Marcel Ablorh
Jaké budou CZ cenovky?
JacoBee
Jaká se dá očekávat cena normální 6 ...16gb?
Jen mě to zajímá osobně asi šáhnu o Mate 7 od huawei ale ten nevím kdy přesně bude :(
budis
Kdo by chtěl iPhony 6 dříve, tak http://bit.ly/1EP6xBX

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze