Apple iPhone 5S se vytasí s 12megapixelovým fotoaparátem

11

Apple se rád drží svých zajetých kolejí, konkurence ale nemilosrdně tlačí, a tak i cupertinský výrobce musí inovovat. Nejnovější informace od výrobce kamerových modulů Wonderful Saigon Electrics nyní pojednávají o tom, že se v nadcházejícím iPhonu objeví mnohem lepší fotoaparát.

Současný iPhone 5 má fotoaparát s rozlišením 8Mpx, hybridním infračerveným filtrem a podsvíceným senzorem. Při dobrých světelných podmínkách dokáže pořizovat velmi slušné snímky, konkurence je ale už o něco dál.

Uniklé informace nyní tvrdí, že se iPhone 5S, který by se měl objevit na trhu letos, polepší o stupínek výše na 12Mpx fotoaparát s vylepšenou schopností fotit za zhoršených světelných podmínek a podporou HDR.

TIP: Přečtěte si také naši recenzi na iPhone 5.

Nic z toho zatím samozřejmě nebylo oficiálně potvrzeno, dokonce ani sám iPhone 5S ještě není jistotou. Podobné úniky od dodavatelů jsou ale často pravdivé. Zatím nezbývá, než si počkat na oficiální odhalení.

Zdroje: gsmarena.com, tinhte.vn

Diskuze ke článku
Michal
Palec dolů - zvyšování rozlišení na již tak malém čipu je k ničemu. Spíše to chce zvětšit čip - ve foto to dnes táhne Nokia a její přístup se mi líbí - nová 720 s 6,7 Mpx a perfektní světelností F1,9 a technologie BSI.
Kneblis
Stejně to bude jen červivé jablko daleko za ostatní konkurencí. :-)
honza
Je jedno co to umí, hlavně že mám nejnovější iphone za miliardu. :D
Michal Löbl
Jaké červivé jablko? Nezapomeňte vy géniové kdo první vymyslel to, co dneska samsung a všichni ti ostatní kopírují, Apple prostě vládne, a je nesmysl kopat do iPhonu jen proto, že se vám nechce dát za telefon 20 tisíc :) Radši budu mít radost z hliníko-skleněného jablka, než z plastovýho asiata, který krade patenty!!! Je potřeba se nad tím trochu zamyslet

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze