Apple AirPods Pro získávají aktualizaci. Přinese nově oznámené funkce?

4
Apple AirPods Pro získávají aktualizaci. Přinese nově oznámené funkce?
Fotografie: Apple
  • Mezi nové funkce spadá prostorový zvuk nebo plynulé přepínání mezi zdroji
  • Aktualizace by se měla nainstalovat sama

Během úvodní keynote Apple WWDC se americký výrobce věnoval také AirPods Pro, pro která oznámil několik nových funkci. Ty mají na sluchátka dorazit prostřednictvím softwarové aktualizace. Novými funkcemi Apple myslí plynulé přepínání mezi zvukovými zdroji, a to v případě, že se jedná o zařízení Apple, a dále podporu prostorového zvuku.

Pouhý den po oznámení začali první uživatelé dle macrumors.com hlásit, že jim byla nabídnuta nová aktualizace, která povýší software z verze 2D15 na 2D27. Apple však tradičně neinformuje o tom, co update přinese a v tuto chvíli není jisté, zda jde o očekávanou aktualizaci s výše uvedenými funkcemi. Získat aktualizaci rovněž nebude snadné, neboť se vše děje automaticky a uživatel nemá příliš možností něco ovlivnit. Nejlepší možností, jak pomoci s aktualizací, je umístit sluchátka do nabíjecího pouzdra, pouzdro dát nabíjet a sluchátka spárovat s iPhonem či iPadem.

Diskuze ke článku
Offečka Jablečna
Pozor, blitky drojdařů ve stylu moje desetkrát tak levnější sluchátka nepotřebují žádné aktualizace a hrají dvakrát tak lépe, za 3, 2, 1...
Martin
Airpods Pro aktualizovány na novou verzi
Jablečna Offečka
3 2 1 Offečka Jablečna zvrací jablečné pyré :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze