Aplikace Samsung SmartThings projde výraznou změnou designu

Aplikace Samsung SmartThings projde výraznou změnou designu
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Samsung údajně vyslyšel zpětné vazby z řad uživatelů aplikace
  • Nové rozhraní přichází na Android, ale dostane se i do verze pro iOS

Samsung na oficiálních stránkách oznámil výraznou změnu vzhledu u aplikace SmartThings, pomocí které spravujete svou chytrou domácnost, respektive všechna ostatní zařízení Samsung, která doma můžete mít. Všechny změny dle Samsungu pochází ze zpětné vazby z řad uživatelů, tudíž by měly být prospěšné.

SmartThings

Nový vzhled je založen na rozdělení do pěti různých sekcí, což nahrazuje dřívější místnosti. K dispozici je například sekce Oblíbené, kde najdete svá nejčastěji využívaná zařízení. Veškeré spárované produkty pak objevíte v sekci Zařízení. V sekci Život se nachází další doplňkové služby od Samsungu, jako je SmartThings Find, SmartThings Cooking a HomeCare Wizard. Důležitá je též sekce Automatizace, kde si lze nastavit různé úkony, které se automaticky spustí, když se splní nějaké podmínky. Například lze spustit hudbu z bezdrátového reproduktoru, jakmile se vy s telefonem vrátíte domů.

Nový design celkově sází na světlejší a přehlednější vzhled, který se blíží verzi pro Windows. V současné chvíli probíhá šíření aktualizace na zařízení s Androidem, avšak záhy se dočkají i uživatelé iOS.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze