Angry Birds Rio megahitem: za 10 dní více jak 10 milionů stažení

Nejnovější verze populárních Angry Birds jménem Rio slaví bez nadsázky ohromující úspěch. Za pouhých deset dní od uvedení na různé obchody s aplikacemi bylo zaznamenáno již více než 10 000 000 stažení.

Angry Birds Rio - oficiální fotografie
Tip: přečtěte si článek - Angry Birds Rio ke stažení i skrze Android Market (aktualizováno)

Více než 10 milionů stažení za 10 dní na trhu si na své konto připisují vývojáři z firmy Rovio za svůj nejnovější kousek jménem Angry Birds Rio. Tato opravdu úctyhodná suma zahrnuje jak free verzi pro Android, tak i placenou variantu aplikace pro systém Apple iOS.

Angry Birds Rio na herním Sony Ericssonu Xperia Play

Tip: Angry Birds Rio pro Android si můžete stáhnout na Android Marketu

Angry Birds Rio na platformě iOS jsou k dispozici za 99 centů pro iPhone a iPod touch. Verze pro tablety série ipad už stojí necelé tři dolary. Na Googlovském Android Marketu je aplikace k dispozici ke stažení zcela zdarma, stejně jako byla v App Store od Amazonu rovněž ve verzi pro Android, kde hra byla původně exkluzivně distribuována.

Angry Birds Rio vypraví příběh o ptácích unesených do zajetí do Brazilského Ria de Janeira. Hra se točí kolem osvobozování ostatních odchycených ptáků. Hra má 45 úrovní, ale Rovio říká, že více úrovní bude dodatečně přidáno prostřednictvím aktualizací aplikace. Rovio se také pochlubilo, že celkově si uživatelé stáhli různé verze Angry Birds již více než stomilionkrát.

Zdroje: pcworld.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze